29 Οκτ 2017

«Από την μία πλευρά έχουμε Ντιμπάλα, Κεντίρα, Κιελίνι, Πιάνιτς και από την άλλη έχουμε Κεσί, Μπίλια, Ζαπάτα...»

Ο Τζανλούκα Βιάλι έκανε σαφή, με λίγα λόγια, τη διαφορά ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν.

Ο πρώην μπιανκονέρο είναι ένας από τους μόνιμους σχολιαστές του Sky Italia και κλήθηκε να εξηγήσει το πώς η Γιούβε, η οποία δεν έπειθε στα προηγούμενα παιχνίδια της, πέρασε σχετικά χαλαρά από το Σαν Σίρο. Και ο Βιάλι το έκανε εύστοχα, χωρίς να χρειαστεί να κάνει αναλύσεις επί αναλύσεων.

«Είδα ένα ισορροπημένο ματς, με καλό ρυθμό, δύναμη, κανείς δεν φοβήθηκε να βάλει το πόδι του σε καμία φάση, αλλά και με αρκετά εύκολα λάθη. Αναρωτήθηκε πώς αυτό το ματς το πήρε η Γιουβέντους εύκολα με 2-0 αλλά μετά κατάλαβα ότι η εξήγηση είναι απλή», είπε αρχικά ο Βιάλι και εξήγησε...


«Από την μία πλευρά έχουμε Ντιμπάλα, Κεντίρα, Κιελίνι, Πιάνιτς και από την άλλη έχουμε Κεσί, Μπίλια, Ζαπάτα... Από την μία πλευρά έχουμε εμπειρία, κυνισμό, κλάση και από την άλλη έχουμε μια ομάδα που προσπαθεί να γίνει ομάδα. Από την μία πλευρά έχουμε τον Κάλινιτς που ίσως είναι 20 εκατοστά πιο πίσω και βρίσκει δοκάρι, από την άλλη έχουμε τον Ιγκουαΐν που όταν πρέπει την στέλνει πάντα στα δίχτυα. Αν, από εκεί και πέρα, ο Γκονσάλο κάνει και ένα πλήρες ματς όπως τώρα, το μόνο που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να βγάλουμε το καπέλο μπροστά του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου