8 Οκτ 2017

Το τρίγωνο Αλεξ Σάντρο, Σπινατσόλα, Γκουλάμ και αυτό που θέλουν να σκέφτονται οι οπαδοί

Ενδιαφέρον έχουν τα νέα για την θέση του αριστερού μπακ της Γιουβέντους.

Ο Μπέπε Μαρότα είπε ότι ο Αλεξ Σάντρο είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του -για Νοέμβριο το περιμένουν οι Ιταλοί μαζί με τους Ντιμπάλα, Κιελίνι- και έτσι πρέπει να γίνει γιατί ο Βραζιλιάνος το αξίζει.

Με δεδομένο ότι στο τέλος της σεζόν θα φύγει ο Ασαμόα, αφού τελειώνει το συμβόλαιο του, η Γιούβε χρειάζεται ακόμη έναν. Οι υπολογισμοί, όμως, δεν μας βγαίνουν γιατί τα ονόματα που γράφονται είναι δύο: Ο Σπινατσόλα που επιστρέφει από τον διετή δανεισμό του στην Αταλάντα και ο Γκουλάμ που μένει ελεύθερος από τη Νάπολι και δεν έχει συμφωνήσει ακόμη για να ανανέωση.


Τι σενάρια μπορεί να υπάρχουν επομένως; Να αδιαφορήσει η Γιουβέντους για τον Ιταλό Σπινατσόλα; Δύσκολο. Αρα, θέλουμε να πιστεύουμε, το ενδιαφέρον για τον Γκουλάμ υπάρχει για να δυσκολέψει, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η υπόθεση ανανέωσης του με τη Νάπολι, σαν ενόχληση στους παρτενοπέι.

Το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Γκουλάμ ως ελεύθερος για να πουληθεί με 70-80 εκατ. ευρώ ο Αλεξ Σάντρο επίσης υπάρχει, σαν πιθανότητα, αλλά είναι από αυτά που δεν θες να σκέφτεσαι...


4 σχόλια:

  1. Το σενάριο να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ ο Σπινάτσολα είναι επίσης υπαρκτό νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ Σπινατσολα για δεξί μπακ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα συμβιβαστεί ο Γκουλάμ με το ρόλο της ρεζερβας του Σάντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σάντρο είναι προς πώληση τώρα που έχει τιμή. Έχει πιάσει τα ταβάνια του με την Γιουβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εννοείς τώρα που έχει τιμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή