17 Οκτ 2017

Σενάριο για έναν προπονητή στη Γιούβε που παλιότερα δεν ήθελε ο κόσμος

Εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας, το οποίο έχει γραφτεί από Ιταλό δημοσιογράφο.

Η εφημερίδα είναι η The Sun, πράγμα που σημαίνει ότι δεν την λες και αξιόπιστη ειδικά στα ποδοσφαιρικά. Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το ρεπορτάζ, όμως, είναι Ιταλός, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Οπως και να έχει, το θέμα είναι ο Κάρλο Αντσελότι και η Γιουβέντους.


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό το δημοσίευμα, λοιπόν, ο «Καρλέτο», ο οποίος έχει πει ότι δεν θα αναλάβει κάποια ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν μετά την απόλυση του από την Μπάγερν Μονάχου, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη Γιουβέντους το προσεχές καλοκαίρι και μάλιστα φέρεται να προτιμά, για διάφορους λόγους, τους μπιανκονέρι από μια ενδεχόμενη επιστροφή στη Μίλαν.


5 σχόλια:

  1. Σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Ο Αντσελότι είναι σίγουρα ένας από τους 3-4 καλύτερους προπονητές της 20ετίας. Προπονητής τσάμπιονς λιγκ. Βρίσκεται σε πτώση αλλά η Γιούβε ίσως είναι η ευκαιρία του. Η Γιουβε με τον μηχανισμό που έχει δημιουργεί συνθήκες για τους προπονητές. Η Γιουβε ίσως πλέον βλέπει ότι χρειάζεται έναν φτασμένο προπονητή για τον στόχο του τσαμπιονς λιγκ. Τι καλύτερο από τον Αντσελότι που είναι και ιταλός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει χημεία μεταξύ του Αντσελότι και της Γιούβε. Και η γνώμη μας είναι πως έχει περάσει η μπογιά του. Ναι, είναι πετυχημένος Ιταλός αλλά περισσότερο για το παρελθόν και λιγότερο για το παρόν.

      Διαγραφή
  2. Ναι, αλλά το ίδιο λέγαμε και για την χημεία που δεν μπορεί να έχει με την Γιουβε ο Αλέγκρι. Επίσης κάποιος θα πει ότι οι μπογιές των μεγάλων προπονητών δεν ξεφτίζουν στα 60 και κάτι γιατί έχουν ακόμη να δώσουν. Ο Μουρίνιο προπονεί σε τοπ επίπεδο ακόμη. Μην ξεχνάμε τον οργανισμό Γιουβε... Μαρότα - Παράτιτσι θα δώσουν άλλη ώθηση στον καρλέτο. Επίσης κράτα αυτό που έγραψα ότι ίσως η διοίκηση βλέπει ότι το κερασάκι μπορεί τελικά να το βάλει ένας φτασμένος μεγάλος προπονητής με τις εμπειρίες του. Αυτή την στιγμή δεν βλέπω πως μια καλή έκδοση της Γιουβε μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες να σηκώσει το τσάμπιονς λιγκ με τον Αλέγκρι, τον Σάρι, τον Ιντζάκι αλλά όχι με τον Αντσελότι!Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Γιουβε με τον ευρωπαίο Αντσελότι θα ανεβεί λέβελ στις πιθανότητες κατάκτησης της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πιο παλιοί θυμούνται πως είχαν περάσει τραγικές στιγμές με τον Αντσελότι στον πάγκο. Οπότε η άποψη δεν είναι αντικειμενική. Σωστά λες πως έχουν περάσει χρόνια από τότε και μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι μια σεβαστή προσωπικότητα πάντως.

      Διαγραφή
  3. Είμαι Γιουβεντίνος από την εποχή Πλατινί, Μπόνιεκ, Σιρέα, ξέρω την διαδρομή του Αντσελότι. Υποκειμενικές είναι οι απόψεις μας, κι εγώ στηρίζω την μικρο-αισιοδοξία μου για την περίπτωση του Αντσελότι σε όσα προανάφερα, δηλαδή την δεδομένη του ποιότητα αλλά κυρίως το περιβάλλον της σημερινής Γιούβε που μπορεί να φτιάχνει τοπ προπονητή έναν Κόντε ή έναν Αλέγκρι. Μην ξεχνάμε ότι η Γιουβε έχει πολλά χρόνια να έχει έναν... σταρ στον πάγκο, μήπως είναι ώρα; Μήπως η διοίκηση θεωρεί ότι ίσως αυτό λείπει για το κερασάκι; Γι΄αυτό η προσωπική μου σκέψη είναι η προαναφερθείσα στα προηγούμενα σχόλια μου. Θα δούμε το καλοκαίρι. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή