23 Οκτ 2017

Το σενάριο να τιμωρηθεί ο Ντιμπάλα για όσα φέρεται να είπε στον Αλέγκρι και τη… μητέρα του

Δύο τηλεοπτικοί σταθμοί υποστηρίζουν ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα είπε κάτι πολύ βαρύ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ότι κινδυνεύει με τιμωρία από προπονητή και διοίκηση.

Πριν λίγες μέρες γράφαμε για τον Νταβίντ Λουίζ και το πώς έβρισε στα ιταλικά τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ντιμπάλα, τώρα, δεν χρησιμοποίησε τα ιταλικά για να βρίσει τον Αλέγκρι αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει αυτό που έκανε και αυτό που έκανε ήταν βαρύ.

Οπως αναφέρουν Sky Italia και Rai, την στιγμή της αντικατάστασης του από τον Ντάγκλας Κόστα ο Ντιμπάλα είπε στη μητρική του γλώσσα «la concha de tu madre» στον Αλέγκρι και προφανώς όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό.


Η Gazzetta dello Sport, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει ότι δεν προκύπτει από κάπου πως ο Αργεντίνος είπε κάτι πολύ άσχημο στον Αλέγκρι ή οποιονδήποτε άλλο, επισημαίνοντας ότι όταν έκατσε στον πάγκο ήταν πολύ ήρεμος και τα έλεγε μια χαρά με όλους.

Αν όντως ο Ντιμπάλα έχει πει στον Αλέγκρι αυτό που αναφέρουν Sky Italia και Rai, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο προπονητής και η διοίκηση θα πάρουν μέτρα ανάλογα αυτών με τον Λεονάρντο Μπονούτσι πέρυσι, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο και πάνω από όλα με... εξέδρα στο αμέσως επόμενο ματς.


1 σχόλιο:

  1. Έχει ξαναδείξει τέτοιο πρόσωπο ο πιτσιρίκος. Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μάλλον καβάλησε το καλάμι και φαίνεται από τη φάτσα του ότι είναι λαιτ παιδάκι για να αντέξει τέτοιο βάρος. Θα κλατάρει σύντομα και ίσως βγάλει σωστό τον... Ραιόλα με όσα είχε πει! Ο πιτσιρίκος είναι ένας πιο φαντεζί Τζιοβίνγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή