4 Οκτ 2017

Η Γιούβε επένδυσε 15+6 εκατ. ευρώ για τον Ματία Καλντάρα και τώρα τρίβει τα χέρια της

Μέσα στα νεύρα για την γκέλα με την Αταλάντα, οι άνθρωποι της Γιουβέντους είχαν ένα λόγο για να χαμογελούν στο Μπέργκαμο.

Οι μπιανκονέρι έχασαν μέσα από τα χέρια τους, με τη βοήθεια και του VAR, δύο βαθμούς, σε ένα ματς στο οποίο επιβεβαιώθηκε ότι προς το παρόν υπάρχει ένα θέμα με την άμυνα στα εκτός έδρας ματς. Οσα γκολ έχει δεχθεί η Γιούβε άλλωστε, πέντε στο πρωτάθλημα και τρία στην Ευρώπη, είναι εκτός έδρας.

Παράλληλα πάντως, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, επιβεβαιώθηκε και ότι ήταν σωστή η επιλογή του περασμένου Ιανουαρίου να επενδυθούν 21 (15+6) εκατ. ευρώ για τον Ματία Καλντάρα.


Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Αταλάντα ήταν από τους καλύτερους σε ακόμη ένα ματς και δείχνει συνεχή βελτίωση, παίρνοντας φέτος πολύτιμες εμπειρίες και μέσω της συμμετοχής των μπεργκαμάσκι στο Europa League.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενδεχομένως, να τον ήθελε από φέτος στη διάθεση του αλλά αυτός ο ένας χρόνος στην Αταλάντα, με βάση τις ως τώρα εμφανίσεις του Καλντάρα, μπορεί να του κάνει μεγάλο καλό και να έρθει όπως πρέπει στο Τορίνο στο τέλος της σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου