4 Οκτ 2017

Τα 5 ονόματα που είναι μεταγραφικοί στόχοι σύμφωνα με την Tuttosport

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω εθνικών ομάδων, μπορεί να αρχίσει ξανά η μεταγραφολογία.

H Tuttosport, συγκεκριμένα, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι δεν υπάρχει δράση για να ασχοληθεί με το αγαπημένο της θέμα, αναφέροντας πέντε ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων είτε για τον Ιανουάριο, είτε για το καλοκαίρι.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί...

Φαουζί Γκουλάμ: Ο 26χρονος Αλγερινός αριστερός μπακ της Νάπολι μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και αν δεν ανανεώσει νωρίτερα θα απασχολήσει τους μπιανκονέρι.

Τιράμ Jr: Ο 16χρονος μέσος είναι ο γιος του Λιλιάν, αγωνίζεται στη Μονακό και στη Γαλλία υπάρχουν ήδη φήμες ότι η Γιουβέντους τον παρακολουθεί.


Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς: Ο μέσος της Λάτσιο αρέσει πολύ στη Γιουβέντους αλλά η απόκτηση του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ο Κλαούντιο Λοτίτο τον κοστολογεί ήδη στα 80 εκατ. ευρώ και θέλει να ανεβάσει κι άλλο το ποσό.

Εμρέ Τσαν: Με τον διεθνή Γερμανό μέσο της Λίβερπουλ φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία και όλοι πιστεύουν ότι στο τέλος της σεζόν θα ντυθεί μπιανκονέρο ως ελεύθερος.

Λέον Γκορέτσκα: Ο 22χρονος μέσος της Σάλκε μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και είναι ανάμεσα σε αυτούς που παρακολουθεί η Γιούβε, αν και υπάρχουν φήμες πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπάγερν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου