15 Οκτ 2017

Οι αντιδράσεις των οπαδών στα ιταλικά social media και οι τρεις υπεύθυνοι των τελευταίων αποτυχιών

Ο Αλέγκρι, ο Ιγκουαΐν και η άμυνα έχουν την... τιμητική τους στις αντιδράσεις των Γιουβεντίνων στα social media.

Αν υπάρχει μια ομάδα στην Ιταλία που ξέρει πώς να διαχειρίζεται την κάθε κατάσταση και να μην πανικοβάλλεται, αυτή είναι η Γιουβέντους.

Είναι άλλο ο πανικός και άλλο τα νεύρα ή ο προβληματισμός όμως και τα δύο τελευταία είναι αυτά που κυριαρχούν στις τάξεις των οπαδών, όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις τους στα social media. Εκεί, οι «υπεύθυνοι» είναι τρεις.


α) Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι
Δεν ακυρώνει κανείς τον προπονητή και όσα έχει πετύχει ως τώρα, με το να επισημάνει ότι έκανε λάθη. Λάθη που στοίχισαν. Ο Μαξ επέλεξε το 4-3-3 το οποίο δεν του έχει βγει καμία φορά φέτος ενώ αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τους Ντιμπάλα και Αλεξ Σάντρο, στέλνοντας υποσυνείδητα το μήνυμα ότι θεωρούσε πως εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα ερχόταν. Τελικά ήρθε η ήττα και η αλλαγή Λιχτστάινερ-Στουράρο απλά έκανε τα πράγματα χειρότερα για τα νεύρα όλων...


β) Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν
Ο Αργεντίνος μπορεί να στάθηκε άτυχος στη φάση του δοκαριού αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το 2-1 αμέσως μετά την ισοφαριση της Λάτσιο, ή το γεγονός ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι φάσεις που τις τελείωνε με την μία, είτε γίνονταν γκολ είτε όχι, τώρα τις τελειώνει με σημαντική καθυστέρηση. Προφανώς δεν φταίει μόνο ο ίδιος όταν η ομάδα δεν τον βγάζει σε θέση βολής αλλά δεν βοηθάει και αυτός τα πράγματα με την απόδοση του.


γ) Η άμυνα
Οτι η Γιουβέντους θα έχανε κάτι μετά την αποχώρηση του Μπονούτσι, ήταν δεδομένο. Αλλο αυτό όμως κι άλλο το να δέχονται οι μπιανκονέρι γκολ σαν... παιδάκια. Η ευκολία με την οποία δέχονται φάσεις τρομάζει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αν αυτό δεν διορθωθεί άμεσα, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στη συνέχεια.   


1 σχόλιο:

  1. Κάθε χρόνο πουλάνε παίκτες και με το που πουληθούν τα διαρκείας και κάθε χρόνο πωλούνται σε χρόνο ρεκόρ.
    Αναμενόμενο ότι θα γινόταν αυτό που γίνεται φέτος.Ο Μαρότα και όλοι στην διοικηση συμπεριφέρθηκαν αλαζονικά τα τελευταια τέσσερα χρόνια και φέτος πιστεύω ότι θα το πληρωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή