14 Ιουλ 2018

Εθνική ομάδα έχει παίξει σε Μουντιάλ φορώντας τη… φανέλα της Γιουβέντους

Ξέρετε ότι η Κόστα Ρίκα έχει αγωνιστεί σε Μουντιάλ...

...φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους; Πρόκειται για τον αγώνα με την Βραζιλία, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990, ο οποίος είχε διεξαχθεί στο Ντέλε Αλπι. Την αποκάλυψη έκανε ο τότε προπονητής της Κόστα Ρίκα, Μπόρα Μιλουτίνοβιτς, μιλώντας στη Gazzetta dello Sport.

«Στην 1η αγωνιστική του ομίλου παίζαμε με την Σκωτία στη Γένοβα. Θυμάμαι ότι όλοι μας έδειχναν πέντε δάχτυλα, ότι θα φάμε πέντε γκολ. Τελικά νικήσαμε 1-0. Στη 2η αγωνιστική παίζαμε στο Τορίνο με την Βραζιλία. Η τρίτη μας εμφάνιση ήταν μπιανκονέρα και σκέφτηκα να χρησιμοποιήσουμε αυτή για να κερδίσουμε την υποστήριξη των Γιουβεντίνων που θα ήταν στο Ντέλε Αλπι», είπε ο Μιλουτίνοβιτς και πρόσθεσε.


«Φτάσαμε στο γήπεδο και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε μαζί μας την τρίτη εμφάνιση. Εψαχνα μια λύση και κατάφερα να έρθω σε επαφή με τον Λούκα Ντι Μοντετζέμολο, ο οποίος μας εξασφάλισε φανέλες της Γιουβέντους για να τις... τροποποιήσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε. Ο κόσμος ήταν μαζί μας, χάσαμε 1-0 αλλά ήταν μια υπέροχη μέρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου