14 Ιουλ 2018

Η βίλα που είχε νοικιάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 24.000 ευρώ τη βραδιά και κλείστηκε η μεγάλη μεταγραφή

Χθες γράφαμε για το πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport που είχε άρωμα Ελλάδας, αφού αναφερόταν στο Costa Navarino όπου έκλεισε η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η συνέχεια δόθηκε μέσω της ιστοσελίδας της Gazzetta dello Sport, όπου ανέβηκε ένα φωτορεπορτάζ από τον χώρο στον οποίο πέρασε τις διακοπές του ο Πορτογάλος σταρ με την οικογένεια του, τον χώρο στον οποίο κινούνταν καθημερινά, τον χώρο στον οποίο συναντήθηκε τελικά με τον Αντρέα Ανιέλι για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Σε αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν η Gazzetta dello Sport μας δείχνει την είσοδο της βίλας Μεθώνη που είχε νοικιάσει ο Κριστιάνο πληρώνοντας 24.000 ευρώ τη βραδιά, την ταμπέλα για την παραλία, την -ουσιαστικά- ιδιωτική παραλία που είχε στη διάθεση του ο Πορτογάλος ακριβώς μπροστά από τη βίλα που νοίκιαζε, την πισίνα που υπήρχε στο resort αλλά και μια πανοραμική άποψη του Costa Navarino.


Εκεί όπου έκλεισε η μεταγραφή του αιώνα, η οποία αποτέλεσε μια σούπερ διαφήμιση για το Costa Navarino και μετέτρεψε την Ελλάδα σε κέντρο του (ποδοσφαιρικού) κόσμου για κάποια 24ωρα.







Ολες οι εμπλεκόμενες πλευρές βγήκαν κερδισμένες. Αμφιβάλει κανείς γι’ αυτό;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου