8 Οκτ 2017

Το μεγάλο χουνέρι που μπορεί να κάνει άθελά του ο Βεντούρα στον Μπουφόν

Σε περίεργα μπλεξίματα βρίσκεται η εθνική Ιταλίας καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα πάει στο Μουντιάλ και θα ψάξει την πρόκριση μέσω των μπαράζ.

Το 1-1 με τα Σκόπια έφερε μεγάλο προβληματισμό στο στρατόπεδο των ατζούρι και στην Ιταλία είναι απογοητευμένοι με την εικόνα της ομάδας τους στα προκριματικά.

Το πρωτοσέλιδο της Tuttosport δείχνει πως οι παλιοί βγαίνουν μπροστά για ν’ αλλάξουν την πορεία της ομάδας και να βρεθεί στη Ρωσία το ερχόμενο καλοκαίρι. «Ιταλία, θα σε πάω εγώ στο Μουντιάλ», είναι η ατάκα του Μπουφόν που παίζει η εφημερίδα του Τορίνο αν και η αλήθεια είναι πως η Ιταλία πρέπει να πηγαίνει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έτσι κι αλλιώς.


Εντονη κριτική δέχεται ο Τζαμπιέρο Βεντούρα με τον προπονητή των ατζούρι να κινδυνεύει να χαλάσει το σχέδιο του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει ανακοινώσει πως θα σταματήσει στο τέλος της σεζόν, μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Εναν επιπλέον λόγο έχει ο Μπουφόν ώστε να πάει η Ιταλία στο Μουντιάλ


Οπως τα είχε σχεδιάσει ο αρχηγός της Ιταλίας και της Γιουβέντους, θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα έχει 6 συμμετοχές σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένα επίτευγμα πράγματι μοναδικό.

Ο Τζίτζι έχει έναν ακόμη λόγο να πάει ο ίδιος την Ιταλία στη Ρωσία. Γιατί θέλει πάνω απ’ όλα να πάει ο ίδιος και γράψει Ιστορία. Και ο Βεντούρα με την ομάδα που έχει φτιάξει μπορεί να του χαλάσει τα σχέδια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου