8 Οκτ 2017

Ο ύποπτος ρόλος του Μέσι κατά του Ντιμπάλα

Είναι κάποια πράγματα που γίνονται με τον Πάουλο Ντιμπάλα και μπορούν να σε βάλουν σε σκέψεις.

Αυτές οι σκέψεις μπορούν να αρχίσουν αν γυρίσεις πίσω στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα όταν η Μπαρτσελόνα ήταν σίγουρη ότι ο Νεϊμάρ θα παραμείνει σε αυτή. Τότε λοιπόν, όταν οι μπλαουγκράνα ένιωθαν σίγουροι ότι δεν θα χάσουν τον Βραζιλιάνο, τα καταλανικά ΜΜΕ έγραφαν ότι ποτέ γινόταν αυτό, ο διάδοχος του θα ήταν ο Ντιμπάλα. Ο Νεϊμάρ τελικά αποφάσισε να φύγει και τότε, όταν πια έπρεπε εκ των πραγμάτων να βρουν τον διάδοχο του, για τον Πάουλο δεν έγινε καν κίνηση.

Θα τον πουλούσε η Γιουβέντους; Οχι. Αυτό, άλλωστε, το αποδεικνύει και η απόφαση της να του δώσει το Νο10. Πέρα από αυτό, όμως, την ίδια περίοδο στην Ισπανία εμφανίζονται κάποια δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Λιονέλ Μέσι δεν ήθελε τον Ντιμπάλα στη Βαρκελώνη.


Δεν ξέρουμε αν αυτά τα δημοσιεύματα έπαιξαν κάποιο ρόλο, αλλά ο Πάουλο λίγο καιρό μετά δήλωσε ότι δεν μπορεί, για αγωνιστικούς λόγους, να συνυπάρξει στην 11άδα με τον Μέσι. Η σεζόν αρχίζει, ο Αργεντίνος κάνει εντυπωσιακά πράγματα με τη φανέλα της Γιουβέντους και η κλήση του στην εθνική Αργεντινής μοιάζει υποχρεωτική. Και όντως καλείται. Για να μην παίζει όμως...

Την εποχή που ο Ντιμπάλα είναι στην καλύτερη του κατάσταση, η Αργεντινή είναι στη χειρότερη της και κινδυνεύει να μην πάει καν στο Μουντιάλ! Κι όμως, σε αυτή την ομάδα που καίγεται για αποτελέσματα, που δεν μπορεί να σκοράρει, που έχει ανάγκη όσους μπορούν να δώσουν λύση με μια ενέργεια τους, ο Ντιμπάλα δεν παίζει καν.

Δε συζητάμε για 11άδα, ούτε καν ως αλλαγή δεν μπήκε στο τελευταίο παιχνίδι. Σε όσα γκάλοπ έχουν γίνει στην Αργεντινή, ο κόσμος έχει ψηφίσει υπέρ της μονιμοποίησης του Πάουλο στην 11άδα αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται


Και οι κακές γλώσσες, τόσο στο Τορίνο όσο και στο Μπουένος Αιρες, λένε ότι μπορεί και να μην είναι τόσο αθώα τα πράγματα και ότι κάποιος μπορεί και να μην τρελαίνεται κιόλας με την ιδέα του να πρέπει να συνυπάρξει μαζί του στο γήπεδο. Το μυαλό όλων, σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να πάει μόνο σε ένα πρόσωπο. Στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Γιατί δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στο γήπεδο, όπως δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι δεν είναι και τόσο καλός εκτός, όπου... έδωσε και τον πατέρα του στο δικαστήριο για την υπόθεση φοροδιαφυγής.


1 σχόλιο:

  1. Γνωστά αυτά για τον Μέσι. Ας φορτωθεί τώρα την μεγαλύτερη αποτυχία της Αργεντινής για να μείνει στην ιστορία άλλος ένας που προσπάθησε να γίνει νέος Μαραντόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή