26 Οκτ 2017

Ο Μπερναρντέσκι… δικαίωσε τον Αλέγκρι που δεν τον βάζει

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ήταν βασικός, έβαλε γκολάρα και έδωσε δίκιο στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τα παράπονα του.

Ο 23χρονος Ιταλός άσος πέτυχε το δεύτερο του γκολ ως μπιανκονέρο, ξανά σε αγώνα που ήταν στην αρχική 11άδα. Ο Μπερναρντέσκι έδειξε ψήγμα του ταλέντο του με την ενέργεια του στη φάση του γκολ και ήταν λογικό να του το επισημάνουν οι δημοσιογράφοι.

«Ηταν ένα καλό γκολ, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί νικήσαμε, αν και πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια θέματα. Δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Ο μίστερ έχει δίκιο, όταν είσαι μπροστά με 2-0 και παίζεις τόσο καλά 35 λεπτά, δεν πρέπει να χαλαρώσεις. Πρέπει να κάνεις το 3-0 και να τελειώσεις το ματς οριστικά. Ξέρουμε ότι αυτό είναι το λάθος μας, η χαλάρωση και η απροσεξία, και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό», είπε ο Φεντερίκο, ο οποίος ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει προς το παρόν όσο χρόνο συμμετοχής θα περίμενε κανείς.


«Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να περιμένει την στιγμή του, ειδικά σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους. Είναι φυσιολογικό για όλους τους παίκτες, ειδικά τους νέους. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δίνεις το 100% καθημερινά στην προπόνηση και να περιμένεις το πότε θα σε καλέσει ο προπονητή για να βοηθήσεις την ομάδα».


2 σχόλια:

  1. Το Νεο 10αρι,η νεα Σημαια,δειχνει να εχει μεταλλο Ηγετη-Κουβαλητη πραγμα που λειπει απο την Ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να είναι ο αντικαταστάτης του νέου Τζιοβίνγκο από την Αργεντινή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή