24 Οκτ 2017

Αμεση ήταν η απάντηση του Κόντε στον Ανιέλι

Ο Αντόνιο Κόντε απάντησε στον Αντρέα Ανιέλι, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει τι είναι αυτό που τον προσβάλει.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, όπως γράψαμε, στη σημερινή ετήσια γενική συνέλευση είπε τα καλύτερα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λέγοντας πως πέτυχε με την ικανότητα του και το πείσμα του για να προχωρήσει μια δουλειά, για την οποία κάποιοι άλλοι πίστευαν ότι έχει ολοκληρωθεί.

Αυτό δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα του Ανιέλι αλλά η πραγματικότητα, αφού ο Κόντε έφυγε τον Ιούλιο του 2014 θεωρώντας ότι δεν μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω με εκείνο το ρόστερ.


Παρ' όλα αυτά, στον προπονητή της Τσέλσι δεν άρεσε η καταγραφή της πραγματικότητας από τον Ανιέλι, με αποτέλεσμα να γράψει το εξής στο facebook.

«Στη ζωή δεν σταματάς ποτέ να μαθαίνεις τους ανθρώπους. Μερικές φορές αρκεί απλά μια ελάχιστη αναγνώριση. Και ωριμότητα».


2 σχόλια:

  1. Μην ασχολειστε με τον Πουλημένο ξευτιλα!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΟΥΧΑ!!!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προπονητής που είχε Εθνική Ιταλίας και μια Τσέλσι με τεράστιο ρόστερ και δεν μπορεί να παρατάξει ομάδα με 4αδα αμυνας, με κολλήματα τακτικά και παίκτες καμικάζι με ημερομηνία λήξης όμως από τα απανωτα ματς, δεν μπορεί να συνυπολογίζεται στους τοπ και στην Γιουβέντους τέτοιους θέλουμε από εδώ και πέρα.
    Να πάει στην Μίλαν να βρει το φιλαράκι του τον Λέο και να ανηφορίζουν για ταρίφες ....
    Firza juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή