11 Οκτ 2017

Ο ισχυρός σύμμαχος που έχει στη Γιούβε ο Σιμόνε Ιντσάγκι

Η Gazzetta dello Sport γράφει για τις άψογες σχέσεις που έχουν οι Φάμπιο Παράτιτσι και Σιμόνε Ιντσάγκι.

Γιουβέντους και Λάτσιο θα αναμετρηθούν το Σάββατο και αυτό σημαίνει ότι επανέρχονται στην επικαιρότητα οι φήμες για τον Ιντσάγκι και για τις πιθανότητες που υπάρχουν ώστε να αναλάβει τους μπιανκονέρι το καλοκαίρι, αν αποχωρήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οπως γράφει σήμερα η Gazzetta dello Sport, στα υπέρ του Ιντσάγκι δεν είναι μόνο η εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει στους λατσιάλι αλλά και η εκπληκτική σχέση με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, ο οποίος θα είναι άμεσος συνεργάτης του -όπως είναι ο Παράτιτσι με τον Αλέγκρι και ήταν και με τον Κόντε- αν ανηφορίσει στο Τορίνο.


Ο αδερφός του Σιμόνε, ο Φίλιπο, είναι κολλητός του Παράτιτσι από όταν ήταν πιτσιρικάδες και κάπως έτσι γνωρίστηκε ο Φάμπιο και με τον μικρότερο Ιντσάγκι, με την GdS να τονίζει ότι έχουν οικογενειακές σχέσεις, έχουν κάνει πολλές φορές μαζί διακοπές κλπ.

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι, επομένως, έχει ακόμη έναν ισχυρό σύμμαχο, πέρα από τα αποτελέσματα της δουλειάς του, για να αποτελεί βασικό στόχο της Γιουβέντους για την μετά Αλέγκρι εποχή, καταλήγει η εφημερίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου