7 Οκτ 2017

Κίνηση-έκπληξη της Γιούβε για Ντιμπάλα

Ο Μπέπε Μαρότα προανήγγειλε, όπως γράφει η La Stampa, νέο συμβόλαιο για τον Πάουλο Ντιμπάλα ώστε να γίνει σαφές ότι θα μείνει για πάντα στη Γιουβέντους.

Επειδή σε Αγγλία και Ισπανία γράφουν συχνά για τον Αργεντίνο και για το ενδιαφέρον που υπάρχει, στο Τορίνο θέλουν να κάνουν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Και δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, σύμφωνα με τον Μαρότα και την La Stampa, επειδή δεν το θέλει ο ίδιος.


«Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε και νέο συμβόλαιο. Ο Ντιμπάλα δεν πωλείται, αντιθέτως, θα μείνει εδώ για πάρα πολύ καιρό. Το έχει ζητήσει ο ίδιος και θα το κάνουμε πράξη», γράφει η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι ότι είπε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους στο περιθώριο εκδήλωσης στην οποία βρέθηκε χθες.

Αυτό, λογικά, σημαίνει πως θα γίνει και ο πιο καλά αμειβόμενος παίκτης της Γιουβέντους ενώ θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια κίνηση-έκπληξη από πλευράς διοίκησης.


1 σχόλιο:

  1. Έξυπνος ο μικρός. Πλούσιος έχει γίνει κι αν κάποια ομάδα του δώσει κάποια στιγμή περισσότερα τι να έχεις 100 μύρια στις τράπεζες τι 150 στην τελική σε αυτά τα επίπεδα. Ποιος όμως του εγγυάται ότι θα πιάσει σε μια άλλη ομάδα. Ποιος του είπε ότι θα βρει την ίδια στήριξη ποιος του είπε ότι δεν θα χάσει την αξιοπιστία του και μετά θα βολοδέρνει σε μεταγραφές και νέα περιβάλλοντα. Όταν είσαι ο σταρ μιας οποιασδήποτε τεράστιας ομάδας δεν το ρισκάρεις να αλλάξεις πορεία αν έχεις μυαλό γιατί είναι ρίσκο. Ενω πχ αν μείνει στην Γιουβε για όλη την καριέρα του ξέρει ότι θα γίνει θρύλος της (και του ποδοσφαίρου) και οι κακές χρονιές θα χαθούν μέσα στην όλη πορεία (δες ΝτελΠιέρο- Τόττι κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή