18 Οκτ 2017

Το σύστημα και οι 11 για το ματς με τη Σπόρτινγκ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επαναφέρει γνώριμο σύστημα και γνώριμη 11άδα για το αποψινό ματς με την Σπόρτινγκ.

Η νίκη επί των Πορτογάλων είναι υποχρεωτική, όχι μόνο για να αρχίσει να καθαρίζει σιγά-σιγά η υπόθεση πρόκριση αλλά και για να αφήσει πίσω της η Γιουβέντους τα αποτελέσματα με Αταλάντα και Λάτσιο. Και για να έρθει αυτή η νίκη, ο Αλέγκρι εμπιστεύεται το σύστημα που του δίνει τις περισσότερες εγγυήσεις και είναι το 4-2-3-1.


Οσο για τα πρόσωπα, στο τέρμα θα είναι ο Μπουφόν, δεξιά ο Στουράρο είναι φαβορί έναντι του Μπαρτσάλι, στόπερ οι Κιελίνι-Ρουγκάνι και αριστερά επιστρέφει ο Αλεξ Σάντρο.

Στο χώρο του κέντρου θα επανεμφανιστεί ο Πιάνιτς, μετά τον τραυματισμό του, έχοντας δίπλα του τον Ματουιντί και μπροστά η γνωστή 4άδα: Δεξιά ο Κουαράδο, αριστερά ο Μάντζουκιτς και ο Ντιμπάλα ελεύθερος πίσω από τον Ιγκουαΐν.


2 σχόλια:

  1. Αντε παλι με ματζουκιτς εξτρεμ. Το είδαμε πέρυσι, μας άρεσε, αλλά φέτος έχουμε παικταραδες για αυτές τις θέσεις και είμαστε κολλημενοι στα ίδια. Πόσο πια;;; FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κάνει πάλι το άτομο; Γιατί δεν αφήνει Πιάνιτς και Ντιμπάλα στον πάγκο; Να βάλει Κεντίρα κέντρο με Μπετανκούρ. Γιατί βάζει Σάντρο και όχι Ασαμόα; Πάλι καλά που ξεκινά τον Στουράρο δηλαδή. Ο Αμάουρι είναι ακόμα στην ομάδα; Γιατί δεν παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή