9 Οκτ 2017

Ο Αλέγκρι δέχεται συμβουλές να φύγει από τη Γιουβέντους

Το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ήδη αρχίσει να συζητείται και μάλιστα δέχεται και συμβουλές για να φύγει.

Το γεγονός ότι έχει ήδη γραφτεί -μέχρι και ερώτηση στον Μπέπε Μαρότα έγινε πριν λίγες μέρες- το όνομα του Σιμόνε Ιντσάγκι για τη Γιουβέντους, ενδεχομένως να σημαίνει ότι κάτι παίζει. Αυτό, αν ισχύει ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος και οι εξελίξεις.

Σίγουρα, πάντως, δεν γίνεται να πάμε όλη την σεζόν με προπονητολογία, όσο κι αν θα το ήθελαν όσοι είναι εκτός Γιούβε. Οπως, για παράδειγμα, ο διευθυντής του tuttomercatoweb και παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής, Μικέλε Κρισιτέλο. Δημοσιογράφος που έχει άριστες σχέσεις με τον Μάρκο Φασόνε της Μίλαν, έχει αλλάξει άρδην στάση απέναντι στους μπιανκονέρι από το καλοκαίρι κι έπειτα, συμβουλεύοντας τώρα τον Αλέγκρι να φύγει στο τέλος της σεζόν.


Εχει δώσει τα πάντα, έγραψε, ο Μαξ στους μπιανκονέρι, είναι σωστό και για τις δύο πλευρές να χωρίσουν οι δρόμοι τους και μάλιστα συμπληρώνει ότι αν οι Μαρότα και Παράτιτσι είναι καλοί, θα πρέπει να κλείσουν από τον Δεκέμβριο τον αντικαταστάτη του.

Θα μπορούσε να ασχοληθεί περισσότερο, πάντως, με το αν θα μείνει ή όχι ο Μοντέλα στη Μίλαν και με το αν οι Φασόνε και Μιραμπέλι είναι καλοί ώστε να έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Εκτός κι αν στους ροσονέρι δεν υπάρχουν προβλήματα και τα φανταζόμαστε όλοι οι υπόλοιποι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου