13 Νοε 2017

Για πού προορίζει τον Πιάτσα ο Αλέγκρι

Ο Μάρκο Πιάτσα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και δεν θα το κάνει (μόνο) ως εξτρέμ.

Ο Κροάτης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό στους χιαστούς και σύντομα θα είναι ξανά στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Τουλάχιστον για τους αγώνες, γιατί στις προπονήσεις είναι ήδη διαθέσιμος και δουλεύει πάνω σε νέα θέση.


Ο Αλέγκρι πιστεύει ότι ο Πιάτσα μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σαν επιθετικός, σαν αλλαγή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν δηλαδή και πάνω σε αυτό δουλεύει με τον Κροάτη το τελευταίο διάστημα, θεωρώντας ότι στις θέσεις των εξτρέμ η Γιουβέντους είναι ασφυκτικά γεμάτη αυτή την στιγμή. Ή αν προκύψει κάποιο πρόβλημα εκεί, θα υπάρχει πάντα ο εξτρέμ Πιάτσα για να καλύψει το κενό.


1 σχόλιο:

  1. Μαντζουκιτς καθαρό CF τον μετέτρεψε σε αριστερό εξτρέμ και αφήνει στον πάγκο παίχτες που είναι εξτρέμ και μπορούν να κάνουν μια ντρίπλα,μπορούν να βγουν στον χώρο,έχουν ταχύτητα και σέντρα. Τα θυσιαζουζει όλα στο βωμό της άμυνας και της αμυντικής λειτουργίας.
    Πιάτσα, ένα παιδί που από τις πρώτες του προπονήσεις στην ομάδα πέρυσι άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με τον Κιελινι να λέει μάλιστα ότι του θυμίζει τον Ρονάλντο, αλλά.....ως εξτρέμ.
    Όχι άλλες αλχημείες...πονανε ήδη αρκετά τα μάτια μας από την μπαλιτσα που παίζετε, ή μάλλον που δεν παίζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή