Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Ο Μπονούτσι απάντησε στις δηλώσεις Μαρότα: Δε λέγονται δημόσια αυτά, αυτό το κεφάλαιο έκλεισε πάντως

Μπέπε Μαρότα και Λεονάρντο Μπονούτσι είχαν μια σύντομη συνομιλία σε ζωντανή σύνδεση στη Rai.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε στη Domenica Sportiva και σε ερώτηση που έγινε για τον Μπονούτσι και για τον λόγο που δεν είναι ακόμη μπιανκονέρο, απάντησε ως εξής.

«Επειδή, όπως ξέρετε πολύ καλά, οι επιλογές γίνονται πρωτίστως από τους ποδοσφαιριστές, επομένως αυτοί είναι που αποφασίζουν το μέλλον τους. Από την στιγμή που ο Μπονούτσι πήρε μία απόφαση, εμείς την αποδεχθήκαμε διότι είναι προφανές ότι η Γιουβέντους δεν κρατάει ποδοσφαιριστές που εκφράζουν την επιθυμία να φύγουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν κακές σχέσεις, απλά έκανε αυτή την επιλογή. Οποιαδήποτε μεταγραφή γίνεται, ξεκινάει από την επιλογή του ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση, φυσικά, θα μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή αλλά αν αυτός θέλει να φύγει, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τον αφήσεις να φύγει».

Λίγη ώρα μετά, με το ματς της Μίλαν με την Σασουόλο να έχει λήξει, η Domenica Sportiva συνδέθηκε ζωντανά με το MAPEI Stadium, προκειμένου να κάνε δηλώσεις ο Μπονούτσι. Η ερώτηση προς τον αρχηγό των ροσονέρι είναι αν θέλει να πει κάτι στον Μαρότα ή αν τα έχουν πει όλα, για να δοθεί αυτή η απάντηση.


«Οχι, νομίζω πως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται ιδιωτικά, έχω μια υπέροχη σχέση με τον Μαρότα, μια σχέση που δημιουργήθηκε σε αυτά τα επτά χρόνια και ήταν άψογος μέχρι και την τελευταία μέρα. Δεν χρειάζεται να πω τώρα δημοσίως κάτι, δεν θα ήταν σωστό κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τη Γιουβέντους ούτε με τον direttore. Δεν μπορώ, επομένως, παρά να ευχαριστήσω τη Γιουβέντους, γιατί χάρη στη Γιουβέντους έγινα ο ποδοσφαιριστής που είμαι σήμερα, ο ποδοσφαιριστής που πριν δύο εβδομάδες ήταν στο Λονδίνο για να βραβευθεί από τη FIFA ως μέλος της καλύτερης 11άδας του 2017. Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε πάντως, ήταν μια φυσιολογική συνέπεια των όσων έγιναν αλλά δεν έχω διάθεση να επανέλθω τώρα σε αυτό το θέμα. Επί επτά χρόνια η διοίκηση ήταν πάντα διαθέσιμη για ό,τι ήθελα, όπως ήμουν κι εγώ διαθέσιμος για ό,τι ήθελε η διοίκηση. Από την αρχή ως το τέλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου