6 Νοε 2017

Αφοπλιστική δήλωση Μαρότα: Το ρόστερ μας είναι ανταγωνιστικό, δε θα γίνει καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο

Στις δηλώσεις του στη Rai ο Μπέπε Μαρότα κλήθηκε να διαλέξει ποιον τίτλο θα ήθελε να κατακτήσει φέτος η Γιουβέντους και παράλληλα... ακύρωσε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στη Domenica Sportiva ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι δέχθηκε διάφορες ερωτήσεις και μία από αυτές αφορούσε στο αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, απαντώντας: «Οχι, απολύτως όχι, γιατί αυτό το ρόστερ είναι ανταγωνιστικό για τους στόχους μας. Εχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, με σπουδαία ποιότητα, όπως θα έπρεπε να είναι, αν σκεφτούμε ότι πέρυσι παίξαμε 57 αγώνες, χωρίς να υπολογίζουμε και αυτούς των εθνικών ομάδων. Είμαστε καλά».


Από εκεί και πέρα, ο Μαρότα ρωτήθηκε αν θέλει να κατακτηθεί το 7ο σερί scudetto ή να είναι η Γιουβέντους ξανά στον τελικό του Champions League, τον τρίτο σε τέσσερα χρόνια, για να πει: «Ο τελικός του Champions League είναι κάτι γλυκόπικρο για εμάς, πρέπει να νικήσουμε επιτέλους σε αυτό τον τελικό. Θέλουμε και το πρωτάθλημα και το Champions League».

Οταν οι δημοσιογράφοι τον πίεσαν να επιλέξει, το έκανε: «Οκ, η κατάκτηση του Champions League είναι κάτι που θέλουν και περιμένουν πολύ οι Γιουβεντίνοι και αυτό ισχύει και για εμάς στη διοίκηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου