28 Νοε 2017

Ο Ντάνι Αλβες δίνει συμβουλές στη Γιουβέντους και εξηγεί γιατί έφυγε

Ο Ντάνι Αλβες επέστρεψε στην Ιταλία για να μας πει ότι θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Νάπολι ενώ έδωσε ακόμη μία διαφορετική εκδοχή για τον λόγο που έφυγε.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ψηφίστηκε στην καλύτερη 11άδα του 2017 και ταξίδεψε από το Παρίσι στην Ιταλία για να παραλάβει ο ίδιος το βραβείο του. «Χάρηκα πάρα πολύ επειδή είχα την ευκαιρία να βρεθώ ξανά από κοντά με τους συμπαίκτες μου και να παραλάβω αυτό το βραβείο. Κάναμε μια καλή σεζόν και είναι πολύ όμορφο να είμαι ξανά εδώ και να συζητάμε για όσα πετύχαμε πέρυσι», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε τα δικά του...

«Ηρθα στη Γιούβε για να δείξω σε όλους ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει και ότι μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα, θα ήθελα να κάνω κι εγώ ακόμη περισσότερα αλλά τελικά κατάλαβα ότι το καλύτερο ήταν να φύγω από την Ιταλία γιατί δεν μου άρεσε όπως ήταν τα πράγματα», είπε δίνοντας ακόμη μία (έχουμε χάσει το μέτρημα...) διαφορετική εκδοχή για την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του με μία συμβουλή...


«Ελπίζω ότι η Γιούβε και το ιταλικό ποδόσφαιρο συνολικά θα αντιληφθούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξουν στο ποδόσφαιρο τους, ότι πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδο για να είναι η Ιταλία πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη όπως στο παρελθόν. Η Νάπολι μου αρέσει πάρα πολύ για το ποδόσφαιρο που παίζει και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτή».


2 σχόλια:

  1. Ελπίζω να βρεθούμε αντιμέτωποι στο τσ.λιγκ και να δώσουμε ένα μάθημα σε ένα από τα πολλά κακομαθημένα παιδιά (ποδοσφαιριστές) που δυστυχώς επικρατούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο...Αν και τον συγκεκριμένο λίγο νομίζω τον ενδιαφέρει η εκάστοτε ομάδα σε σχέση με τον εαυτό του... ΔΊΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή