28 Νοε 2017

Ανατροπή σκηνικού βλέπει ο Μότζι για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος

Ο Λουτσιάνο Μότζι θεωρεί το φαβορί για το πρωτάθλημα φέτος δεν είναι ούτε η Γιουβέντους ούτε η Νάπολι.

Η μάχη για το scudetto αναμένεται συναρπαστική φέτος και οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν. Η πλειοψηφία πιστεύει ότι οι μπιανκονέρι παραμένουν το φαβορί, η ισχυρή μειοψηφία βλέπει τους παρτενοπέι πρωταθλητής και ο Lucky Luciano επιλέγει την... Ιντερ!

«Οταν οι ομάδες δεν έχουν βάθος στο ρόστερ, οι βασικοί αρχίζουν να κουράζονται, όπως για παράδειγμα ο Χάμσικ στη Νάπολι. Βλέπω την Ιντερ φαβορί πλέον επειδή δεν έχει άλλες υποχρεώσεις και ο Σπαλέτι τους έχει αναγεννήσει. Από εκεί και πέρα, έχουν ένα φορ που κάνει γκολ κάθε φάση», είπε ο Μότζι, ο οποίος αφού εκτίμησε ότι το Europa League θα είναι για τη Νάπολι, αν τελικά εκεί καταλήξει, πιο κουραστικό από το Champions League, έκανε το σχόλιο του και για τη Γιουβέντους.


«Η Γιούβε είναι σε μια περίεργη φάση γιατί ποδοσφαιριστές που έδιναν πάντα το κάτι παραπάνω δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την στιγμή. Βλέπω δύο ομάδες, Νάπολι και Γιουβέντους, οι οποίες δεν είναι σε τοπ κατάσταση, αλλά αυτή την στιγμή νομίζω πως οι παρτενοπέι έχουν κάτι παραπάνω από τους μπιανκονέρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου