26 Νοε 2017

Βλέπεις τον Τρεζεγκόλ και τον… λυπάσαι και λες ευτυχώς που δεν ανέλαβε τέτοιο ρόλο και ο Ντελ Πιέρο

Κανείς δε λέει όχι σε έναν καλό μισθό και μάλιστα να μπαίνει στην τράπεζα κάθε 30 ή 31 του μήνα. Επίσης κανείς δε λέει όχι στα δωρεάν ταξίδια. Ας είμαστε λογικοί...

Αλλά ο ρόλος που έχει αναλάβει ο σπουδαίος Νταβίντ Τρεζεγκέ δεν τον λες και ελκυστικό, σε ό,τι αφορά την ποδοσφαιρική του προσωπικότητα πάντα. Οταν στο μυαλό έρχεται ο Τρεζεγκόλ (μην ξεχνάμε, ο πρώτος μη Ιταλός σκόρερ στην ιστορία της Γιουβέντους), θυμάσαι έναν Γάλλο που δε συγχωρούσε, σκόραρε με μισή ευκαιρία και πανηγύριζε με πωρωτικές κινήσεις. Εναν «φονιά» των γηπέδων.

Και τώρα βλέπεις τον Νταβίντ να είναι μέγας γυρολόγος. Επειδή αυτή είναι δουλειά του, φυσικά, καθώς υποχρεώνεται ως πρόεδρος των παλαίμαχων (Juventus Legends) -κάτι σαν πρέσβης της ομάδας στον πλανήτη δηλαδή, ρόλο που μοιράζεται μαζί με τον Ντάβιντς- να γυρνάει την Ασία ή την Αμερική και να φωτογραφίζεται ώστε να μαζέψει πελάτες η Γιουβέντους.


Καλό το μάρκετινγκ και οτιδήποτε μπορεί ν' αυξήσει τα έσοδα του συλλόγου αλλά βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες, σκέφτεσαι πως ευτυχώς που δεν έδωσαν έναν αντίστοιχο ρόλο στον Ντελ Πιέρο.




Η αλήθεια είναι πως σε τέτοια πόστα πρέπει να μπαίνουν και πιο χαμηλών τόνων άνθρωποι. Αναγνωρίσιμους, βέβαια, γιατί εκεί είναι όλο το ζουμί αλλά όχι τέτοιες φιγούρες. Το «πίτμπουλ» και ο «Τρεζεγκόλ»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου