20 Νοε 2017

Δύο παίκτες βγάζει στη σέντρα ο διευθυντής της Tuttosport: ο ένας είναι μισή καταστροφή και ο άλλος έκανε κάτι απαράδεκτο

Ο διευθυντής της Tuttosport εξηγεί στο σημερινό του άρθρο αυτό που δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Τζόρτζιο Κιελίνι για το Σαμπντόρια-Γιουβέντους.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του Πάολο Ντε Πάολα.

«Για πρώτη φορά οι δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το ματς μοιάζουν περίεργες και προστίθενται σε αυτές του Κιελίνι. Συνοπτικά: "Παίξαμε καλά, ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν μπορεί να εξηγεί". Δεν μου φαίνεται έτσι... Εξηγείται. Μετά, από τον ίδιο τον Κιελίνι, μια ατάκα πιο βαριά που ανοίγει ένα θέμα: "Ολοι πρέπει να νιώθουν την ίδια θέληση για νίκες...". Ποιος είναι αυτός που δεν νιώθει έτσι; Τακτικά το ματς με την Σαμπντόρια ήταν μια... μισή καταστροφή με τον Μπερναρντέσκι ο οποίος έδωσε τελική πάσα μόνο στη φάση με την ασίστ στον... Ζαπάτα.

Μια κλιμάκωση κωμικών αντιδράσεων οδήγησε στο πρώτο γκολ της Σαμπ, αλλά πέρα από αυτά, δεν μπορείς να κάνεις ένα τόσο άθλιο rotation κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Απέναντι στη Μπενεβέντο ναι, κόντρα στη Σαμπντόρια όχι. Γιατί μετά πληρώνεις για αυτό. Σίγουρα, το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο αλλά ένας συναγερμός έχει ήδη ακουστεί. Ειδικά σε πνευματικό επίπεδο, σε θέμα νοοτροπίας.


Αυτό που έκανε ο Κεντίρα είναι απαράδεκτο, με δεδομένο ότι αποδείχθηκε καθοριστικό και για το τελικό αποτέλεσμα. Ενας ποδοσφαιριστής δεν σταματάει να παίζει για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή μπροστά στη γραμμή του τέρματος, επιτρέποντας στον αντίπαλο να πετύχει ένα πανεύκολο γκολ (3-0), το οποίο αποδεικνύεται και καθοριστικό. Ασυγχώρητο. Μια επιπολαιότητα που δυστυχώς περιλαμβάνει αρκετούς μπιανκονέρι, συχνά πρωταγωνιστές σε παρόμοιες απερισκεψίες, τόσο μπροστά στη δική τους εστία όσο και σε αυτή των αντιπάλων.

Γεγονότα που η διοίκηση δεν μπορεί, πλέον, να υποτιμάει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου