20 Νοε 2017

Ο Σέζνι κλωτσάει τις ευκαιρίες και στο Τορίνο θα πρέπει να σκεφτούν τι θα κάνουν

Επειδή υπάρχει ακόμη χρόνος μπροστά μας, μάλλον στη διοίκηση της Γιουβέντους θα πρέπει να σκεφτούν ξανά το θέμα του τερματοφύλακα.

Ο Βότσεκ Σέζνι έχει αποκτηθεί για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζίτζι Μπουφόν, όπως έχουν πει οι άνθρωποι των μπιανκονέρι από το καλοκαίρι. Δεν θα μπορούσαν να πουν κάτι διαφορετικό, φυσικά, αφού θα έκαιγαν από την πρώτη στιγμή την μεταγραφή του αλλά καλό θα είναι στις μεταξύ τους συζητήσεις να μην λένε όσα λένε δημοσίως.

Ο Πολωνός μπορεί να είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά δεν είναι τερματοφύλακας επιπέδου Γιούβε. Και σίγουρα δεν είναι ο τερματοφύλακας που θα κάνει ομαλή την μετάβαση από τον Μπουφόν στην επόμενη μέρα χωρίς τον Τζίτζι.


Ο λάθος τρόπος με τον οποίο έστησε το τείχος στο γκολ της Μπενεβέντο ή το λάθος του χθες στο 1-0 της Σαμπντόρια, δεν είναι μόνο λάθη που στοιχίζουν στη Γιουβέντους.

Είναι και λάθη ενός τερματοφύλακα ο οποίος έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του και, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν δείχνει ικανός να την εκμεταλλευτεί. Καλό θα είναι, επομένως, στο Τορίνο να αρχίσουν να σκέφτονται ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνουν κάτι πολύ καλό μεταγραφικά σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου