Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

«Δεν ήμουν χαρούμενος στη Γιουβέντους, έχασα τη θέλησή μου»

Ο Νέτο αποφάσισε να μιλήσει για τη διετία που πέρασε στη Γιουβέντους, λέγοντας ξεκάθαρα ότι δεν ήταν χαρούμενος με όσα ζούσε.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ζήτησε να φύγει το καλοκαίρι και οι μπιανκονέρι έκαναν πράξη την επιθυμία του, πουλώντας τον στη Βαλένθια. Στην ισπανική ομάδα, η οποία εντυπωσιάζει με την ως τώρα πορεία της, όλα είναι μια χαρά για τον Νέτο όπως φαίνεται και όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του στο Fox Sports.

«Στο Τορίνο έζησα δύο χρόνια στα οποία δεν ήμουν χαρούμενος. Δεν ένιωσα εμπιστοσύνη και αυτό που έκανα δεν ήταν σημαντικό. Εχασα τη θέλησή μου γιατί βλέπεις ότι αυτό που κάνεις δεν είναι σημαντικό. Ετσι ήταν στη Γιούβε και γι' αυτό αποφάσισα να αλλάξω και να πάω κάπου που θα μου έδιναν έστω την πιθανότητα. Στη Γιουβέντους έμεινε δύο χρόνια και περίμενα να γίνουν πράγματα που δεν γίνονταν. Δεν πίστευα ότι θα έπαιρνα τη θέση του Μπουφόν αλλά πίστευα ότι θα δούλευα και θα έδειχνα μέσα στο γήπεδο, όποτε έπαιζα, ότι θα μπορούσα να είμαι βασικός», είπε ο Νέτο, ο οποίος πάντως είχε μόνο καλά λόγια για τον Μπουφόν.


«Σου μιλάει, σου μαθαίνει πράγματα και μαθαίνει σε όλους. Αυτό είναι ένα πράγμα που προσπάθησα να καταλάβω και να υιοθετήσω. Το να λες, δηλαδή, τα σωστά πράγματα την σωστή στιγμή στους συμπαίκτες σου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου