16 Νοε 2017

Τα ονόματα 8 παικτών που ανήκουν στη Γιουβέντους και αποτελούν τη δύναμη του αύριο

Μπορεί όλα τα φώτα να έχουν πέσει στην εθνική Ιταλίας και στην αποτυχία της να προκριθεί στο Μουντιάλ, η Γιουβέντους όμως κοιτάζει το μέλλον.

Ο Τζίτζι Μπουφόν, ο Τζόρτζιο Κιελίνι και ο Αντρέα Μπαρτσάλι έπαιξαν, λογικά και οι τρεις, το τελευταίο τους ματς με την σκουάντρα ατζούρα το βράδυ της Δευτέρας, κλείνοντας έναν κύκλο. Αυτός ο κύκλος, σε ό,τι αφορά τους παλιούς, θα κλείσει σταδιακά και στη Γιούβε αλλά θα ανοίξει ένας άλλος, αφού η ομάδα κοιτάζει το μέλλον. Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, ο Μπέπε Μαρότα είπε ότι οι μπιανκονέρι θα προσπαθήσουν να κατεβάσουν κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας τους και έχουν ήδη τους παίκτες για να το κάνουν.

Κάποιοι από όσους ήδη ανήκουν στη Γιουβέντους θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, κάποιοι άλλοι όχι. Οπως και να έχει, η επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ έκανε focus στους πιτσιρικάδες και σε όσα έκαναν με τις εθνικές ομάδες τους στα τελευταία ματς.

Ο 20χρονος Ρικάρντο Ορσολίνι για παράδειγμα, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Αταλάντα, σκόραρε στη νίκη της Ιταλίας U21 με 3-2 κόντρα στη Ρωσία ενώ βασικοί ήταν και οι, επίσης 20χρονοι, Εμίλ Αουντέρο και Ρολάντο Μαντραγκόρα.


Ο 19χρονος Πιέτρο Μπερουάτο ήταν βασικός στην ισοπαλία (2-2) της Ιταλίας U20 κόντρα στη Γερμανία αλλά και στη νίκη (1-0) επί της Ολλανδίας για το τουρνουά «Οκτώ Εθνη», ενώ είχε κληθεί και ο 19χρονος εξτρέμ Φερντινάντο Ντελ Σόλε.

Ο 20χρονος Κύπριος Γρηγόρης Καστάνος ήταν βασικός με την εθνική Ανδρών της χώρας του στους δύο αγώνες με Γεωργία και Αρμενία ενώ γιουβεντίνικη παρουσία είχαμε και στη Serie C, όπου ο 23χρονος Ερικ Λανίνι σκόραρε με τη φανέλα της Βιτσέντζα κόντρα στη Σανταρκάντζελο, ενώ ο Νατσαρένο Μπελφάστι πέτυχε το 2ο φετινό του γκολ με την Προ Πιατσέντζα κόντρα στην Αρέτσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου