24 Νοε 2017

Κι όμως, ένας παίκτης που δεν έχει αγωνιστεί θεωρείται σημαντικός για το σύστημα της Γιούβε

Ενας παίκτης που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής, θεωρείται πολύ σημαντικός για το νέο σύστημα.

Το 3-4-2-1 που δοκίμασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ματς με την Μπαρτσελόνα είχε ως αποτέλεσμα η Γιουβέντους να παρουσιαστεί πιο συμπαγής ανασταλτικά και τα ρεπορτάζ θέλουν τον προπονητή να σκέφτεται πολύ σοβαρά να το μονιμοποιήσει σιγά-σιγά.

Σε αυτό το σύστημα, όπως γράφουν σήμερα οι εφημερίδες, θεωρείται πολύ σημαντικός ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει παίξει. Ο λόγος για τον Μπένεντικτ Χέβεντες, ο οποίος είναι πλέον στη διάθεση του Αλέγκρι και ο οποίος παρουσιάζεται από τον Τύπο ως η καλύτερη λύση για τη θέση του δεξιού στόπερ σε άμυνα τριών, αφού μπορεί να βοηθήσει και στο να καλύπτει, για παράδειγμα, τον Κουαδράδο αμυντικά.


Οι δημοσιογράφοι θυμήθηκαν και το γεγονός ότι σε μια συνέντευξη Τύπου ο Αλέγκρι είχε πει ότι με την επιστροφή του Χέβεντες στη δράση μπορεί να επιστρέψει και η άμυνα τριών, οπότε δένουν το ένα με το άλλο και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Γιουβέντους θα αλλάξει όντως σύστημα.


3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Είχε αγωνιστεί την προηγούμενη εβδομάδα με τους Νέους, σκόραρε μάλιστα. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, μετράει αντίστροφα…

      Διαγραφή
  2. Το καλοκαίρι έγινε αγορά παιχτών που παίζουν στην θέση του εξτρέμ μόνο και μόνο για να επιστρέψει σε άμυνα τριών και να χαντακωθουν οι εν λόγω παίχτες. Προπονητικά για την Γιουβέντους ο Αλεγκρι τελείωσε στο Κάρντιφ. Ο οργανισμός Γιουβέντους κάνει βήματα μπροστά και ο κοουτς μάλλον την συγκεκριμένη χρονική περίοδο της βάζει "τρικλοποδιές"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή