3 Νοε 2017

Αυτό μόνο ο Τζίτζι μπορεί να το πετύχει!

Με τον Βόιτσεκ Σέζνι να προορίζεται για βασικός την Κυριακή, οι Ιταλοί θυμήθηκαν ένα μεγάλο ρεκόρ που κυνηγάει ο Τζίτζι Μπουφόν.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπενεβέντο την Κυριακή και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στο πλαίσιο του rotation που κάνει ακόμη και στη θέση του τερματοφύλακα όποτε κρίνει ότι χρειάζεται, φέρεται να σκέφτεται να επιλέξει τον Πολωνό για αυτό το ματς.

Ετσι, οι Ιταλοί θυμήθηκαν ένα μεγάλο ρεκόρ που κυνηγάει ο Μπουφόν φέτος, στην κατά 99%, όπως λέει και ο ίδιος, τελευταία σεζόν της καριέρας του. Ρεκόρ που αφορά στις συμμετοχές στη Serie A, με την κορυφή να ανήκει στον Πάολο Μαλντίνι με 647 αγώνες. Κανείς ποτέ δεν έπαιξε περισσότερους και ο μόνος που μπορεί να ξεπεράσει αυτή την επίδοση είναι ο Τζίτζι.


Ο αρχηγός της Γιουβέντους -ο οποίος θα είχε ήδη σπάσει αυτό το ρεκόρ αν δεν υπήρχε η σεζόν 2006-07- είναι στις 627, πράγμα που σημαίνει ότι στις 27 αγωνιστικές που απομένουν θέλει 20 συμμετοχές για να το ισοφαρίσει και 21 για να το ξεπεράσει. Αν όλα πάνε καλά, δηλαδή αν δεν υπάρξει τραυματισμός, η λογική λέει ότι ο Τζίτζι θα πατήσει σε ακόμη μία κορυφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου