3 Νοε 2017

«Ο Ντιμπάλα είναι ακόμη λίγο... παιδάκι και στη Γιουβέντους δεν πρέπει να είσαι έτσι»

Ο διευθυντής του Sky Italia αναφέρθηκε στον Πάουλο Ντιμπάλα, λέγοντας ότι παραμένει... παιδάκι.

Ο Αργεντίνος άσος είναι μονίμως θέμα συζήτησης για τη Γιουβέντους, είτε για όσα μαγικά έκανε στις πρώτες εβδομάδες της σεζόν, είτε για όσα όχι και τόσο εντυπωσιακά κάνει το τελευταίο διάστημα.

Η πτώση στην απόδοση του Πάουλο είναι εμφανής και αρκετοί πιστεύουν ότι το θέμα είναι ψυχολογικό, με τον Φάμπιο Καρέσα να τοποθετείται επί του θέματος για να πει την δική του άποψη. Και η δική του άποψη είναι η ακόλουθη.


«Το Νο 10 της Γιουβέντους περνάει μια περίοδο νευρικότητας, όλα άρχισαν από την μη συμμετοχή του στα δύο τελευταία ματς της Αργεντινής, μετά έχασε και το πέναλτι με την Λάτσιο που ήταν το δεύτερο σερί... Πιστεύω ότι ο Ντιμπάλα πρέπει να ωριμάσει ψυχολογικά, να δυναμώσει, είναι ακόμη λίγο... παιδάκι και στη Γιουβέντους δεν πρέπει να είσαι έτσι. Χρειάζεται μια ισορροπία, για παράδειγμα όταν ο Ντιμπάλα αισθάνεται σαν σούπερσταρ μέσα στο γήπεδο και δεν δείχνει την ταπεινότητα που δείχνει σε άλλες περιπτώσεις, η απόδοση του πέφτει. Είναι ακόμη παιδάκι και ο Αλέγκρι το ξέρει και τον βοηθάει. Αν θέλει να γίνει ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας πραγματικά μεγάλος ποδοσφαιριστής, επειδή έχει το ταλέντο για να το κάνει, θα πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου