23 Νοε 2017

Έτσι σχολιάζουν Ιταλοί οπαδοί της Γιουβέντους το ενδεχόμενο φυγής του Ντιμπάλα

Οι δηλώσεις του Πάουλο Ντιμπάλα στο France Football πριν λίγες μέρες δεν άρεσαν στον κόσμο της Γιουβέντους.

Σε μια περίοδο που δεν του πάνε όλα καλά αγωνιστικά, ο Αργεντίνος προτίμησε να μιλήσει στο γαλλικό περιοδικό και να κάνει δηλώσεις που ήξερε ότι θα προκαλούσαν αίσθηση. Και παράλληλα μεταγραφικά σενάρια, σαν κι αυτά που έγραψαν οι Αγγλοι, οι οποίοι σιγά μην έχαναν την ευκαιρία, λίγες ώρες μετά.

Οι οπαδοί της Γιούβε, από την πλευρά τους, δεν έγραψαν μεταγραφικά σενάρια αλλά τις σκέψεις τους για τις δηλώσεις του Ντιμπάλα, οι οποίες προφανώς δεν τους άρεσαν. «Αργά ή γρήγορα φεύγουν όλοι, θέμα χρημάτων... Αν έρθουν 150 εκατ. ευρώ, ας φύγει», είναι ένα σχόλιο που διαβάζουμε σε μπιανκονέρα σελίδα του facebook, με έναν άλλο να προσθέτει: «Οι ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν... Ευτυχώς έχω μάθει να μην δένομαι με κανέναν γιατί ξέρω ότι πλέον κάνει κουμάντο ο θεός χρήμα, όλοι έχουν μια τιμή».

Τα σχόλια είναι γενικά στο ίδιο στυλ όλα, όπως στο ίδιο στυλ είναι πλέον και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ένας άλλος οπαδός παρατηρεί πως «όλοι είναι χρήσιμοι, κανείς αναντικατάστατος», συμπεριλαμβάνοντας φυσικά τον Ντιμπάλα σε αυτή την κατηγορία. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κάποιοι που υπερασπίζονται τον Αργεντίνο.


Οχι επειδή έτσι ήθελαν εκ των προτέρων, αλλά επειδή έχουν δει και χειρότερα, όπως για παράδειγμα ο οπαδός που έγραψε το εξής σχόλιο, με την μπηχτή να αφορά συγκεκριμένο πρώην μπιανκονέρο: «Εγώ εκτίμησα την ειλικρίνεια. Καλύτερα αυτός που δεν δίνει υποσχέσεις, παρά κάποιοι άλλοι που μέχρι και πριν κάποιους μήνες υπόσχονταν ότι θα δεθούν στις θύρες του Stadium».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου