23 Νοε 2017

Οταν είναι στην ενδεκάδα, η Γιούβε παίζει συστηματικά με έναν παίκτη λιγότερο

Στο χθεσινό παιχνίδι επιβεβαιώθηκε με... πανηγυρικό τρόπο ότι υπάρχει θέμα με τον Αλεξ Σάντρο. Και θα πρέπει να λυθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

Από την αρχή της σεζόν είναι σαφές ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι πεσμένος σε σχέση με την προηγούμενη διετία. Δεν ξέρουμε τι φταίει και γιατί συμβαίνει αυτό, ξέρουμε ότι συμβαίνει και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τη Γιούβε, αφού ο Σάντρο είναι ένας από αυτούς που βοηθούν πάρα πολύ και στον επιθετικό τομέα.

Στην κατάσταση που είναι τώρα, πάντως, δεν μπορεί να βοηθήσει πουθενά. Αντιθέτως, μπορεί να κάνει μόνο ζημιές. Το γεγονός ότι δεν έγινε κάποια ζημιά χθες, φυσικά, δεν αλλάζει τις κρίσεις για την απόδοση του Αλεξ Σάντρο, ο οποίος μοιάζει να είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου. Πολλά εύκολα λάθη από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε σχεδόν από όλα τα ΜΜΕ ως ο χειρότερος της αναμέτρησης.


Επαναλαμβάνουμε, δεν ξέρουμε τι φταίει, αυτό θα πρέπει να το βρουν ο ίδιος και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά η Γιουβέντους παίζει πραγματικά με παίκτη λιγότερο όσο ο Βραζιλιάνος είναι σε αυτό το χάλι. Και δεν γίνεται να βγει η σεζόν έτσι, είναι μεγάλη «απώλεια» για τη Γιούβε ο φετινός Αλεξ Σάντρο...


1 σχόλιο:

  1. Το καλοκαιρι Σπινατσολα συν 60 εκατομμυρια αν δεν γινει ο καλος του εαυτος. απο τους αγαπημενους μου αλλα χθες με εκνευρισε απιστευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή