15 Νοε 2017

Τι κάνει μετά από 15 μήνες το καυτό μεταγραφικό όνομα που παρουσιάστηκε ως ήττα της Γιούβε;

Ενδιαφέρον έχει να παρακολουθεί κάποιος την πορεία του Γκαμπιγκόλ, ο οποίος ήταν από τα... καυτά ονόματα της περσινής μεταγραφικής περιόδου.

Το καλοκαίρι του 2016 ο νεαρός επιθετικός της Σάντος φερόταν να αποτελεί στόχο της Γιουβέντους αλλά οι μπιανκονέρι δεν είχαν διάθεση να δώσουν τα λεφτά, τα οποία έφταναν σχεδόν στα 30 εκατ. ευρώ, που ήθελαν η Σάντος και οι γονείς του. Τελικά τα έδωσε η Ιντερ και ο Γκαμπιγκόλ παρουσιάστηκε σαν νίκη των νερατζούρι επί των μπιανκονέρι.

Στο Μιλάνο, πάντως, ο Βραζιλιάνος δεν έκανε τίποτα, έβαλε μόνο ένα γκολ και το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπενφίκα, όπου έχει προς το παρόν... μόνο πάγκους. Εχει μπει τέσσερις φορές ως αλλαγή, έχει παίξει μόνο 148 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις βάζοντας ένα γκολ και τον Ιανουάριο είναι πιθανό να ζητήσει να επιστρέψει στη Βραζιλία.


Κι όμως, γι' αυτόν τον ποδοσφαιριστή έγινε σίριαλ το καλοκαίρι του '16 το πού θα καταλήξει και μάλιστα είχαν δημιουργήσει όλοι την εντύπωση ότι είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Γιατί; Επειδή έτσι έλεγαν αυτοί που ήθελαν να τον πουλήσουν προκαλώντας πλειστηριασμό, από τον οποίο ευτυχώς απείχε η Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου