15 Νοε 2017

Το μήνυμα που έστειλε ο Κεντίρα στον Μπουφόν και το επιπλέον κίνητρο των παικτών της Γιουβέντους

Ο Σάμι Κεντίρα ξέρει τι χρειάζεται ο Τζίτζι Μπουφόν για να ολοκληρώσει με χαμόγελο την καριέρα του.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους είναι το πρόσωπο των ημερών μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ, με τον Γερμανό χαφ και συμπαίκτη του στους μπιανκονέρι να αναφέρεται σε αυτό.

«Ο αποκλεισμός της Ιταλίας με στενοχώρησε, το να βλέπεις τον Μπουφόν με δάκρυα είναι κάτι που λυπεί τους πάντες, όχι μόνο τους Ιταλούς. Είναι ένας σπουδαίος, ένας ζωντανός θρύλος, ο οποίος ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του σε μια μεγάλη διοργάνωση. Λυπάμαι για τους συμπαίκτες μου στη Γιουβέντους και για όλη την Ιταλία. Τα πράγματα βελτιώνονται πάντως, οι ομάδες έχουν αρχίσει να επενδύουν ξανά και παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά αυτός ο αποκλεισμός είναι καταστροφή. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι η Ιταλία θα σταθεί ξανά στα πόδια της», είπε αρχικά ο Κεντίρα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του κάνοντας έμμεσα αναφορά στο Champions League.


«Στον Μπουφόν έστειλα ένα μήνυμα, ο Τζίτζι δεν χρειάζεται όμορφα λόγια αλλά στόχους, χρειάζεται έναν τίτλο και όλοι θέλουμε να τον βοηθήσουμε να τον κατακτήσει. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους μας στη Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου