17 Νοε 2017

Γιατί τιμωρήθηκαν 11 οπαδοί της Γιούβε για το πανό που έγραφε «Διάζωμα 1, σειρά 3, θέση 12»;

Ενα πανό με τους αριθμούς «1312» έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από τα γήπεδα για 11 ultras της Γιουβέντους. Διαβάστε το γιατί.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Viking τα έχουμε αναφέρει στο forzajuve.gr σε πολλά θέματα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και όπως φαίνεται συνεχίζονται. Μπορεί η Γιούβε να μη θέλει, πλέον, καμία συνεργασία με το συγκεκριμένο γκρουπ, τουλάχιστον επισήμως, αλλά αυτοί είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Και όσο είναι δίπλα, τόσο έρχονται οι καμπάνες.

Τώρα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Τορίνο, υπάρχει αποκλεισμός από τα γήπεδα για 11 μέλη του κλαμπ, με τον λόγο να προκαλεί εντύπωση. Συγκεκριμένα, στο Γιουβέντους-Λάτσιο του προηγούμενου μήνα στο Allianz Stadium, στον χώρο της Curva Sud που «ανήκει» στους Viking ανέβηκε ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Settore: 1 Fila: 3 Posto: 12». Η συγκεκριμένη επιγραφή είναι σαν αυτές που υπάρχουν σε ένα απλό εισιτήριο για αγώνα, δηλαδή διάζωμα 1, σειρά 3, θέση 12. Γιατί, επομένως, υπήρξε τιμωρία;


Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το αρμόδιο τμήμα της… αποδωδικοποίησε το (όχι και τόσο δύσκολο) μήνυμα του πανό και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτό ήταν υβριστικό για την αστυνομία. Συγκεκριμένα, στη «λύση» τους οδήγησαν οι αριθμοί. Το «1» παραπέμπει στο γράμμα Α, το «3» στο γράμμα C, το «1» ξανά στο Α και το «2» στο Β.

Αν τα βάλεις στη σειρά, βγαίνει το... ACAB. Δηλαδή, All Cops Are Bestards.


4 σχόλια:

  1. Onore στους οπαδούς σας. Μας έχουν πρήξει με την καταστολή. Ένας laziale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τους έκαναν. Μας τα έχουν φουσκώσει. Όταν κάποιος θα κλέβει το σπίτι τους αυτούς θα καλέσει πρώτα. Αφού φυσικά του φύγουν μερικά περιττώματα και φτάσουν ως τον αστράγαλο. Δεν είμαι αστυνομικός αλλά δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί "γουρούνια". Είναι επάγγελμα. Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί. Αυτοί που προσφέρουν και αυτοί που απλα συντηρούνται. Ας ψηφίζαν αντί για τον Μπερλουσκόνι κάποιον άλλον για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Το ίδιο και εδώ στην Ελλάδα. Όλες οι εντολές έρχονται από ψηλά. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε αυτούς που τις δίνουν. Και αντί να πάμε για καφέ στις εκλογές καλό είναι να ψηφίζουμε πριν πούμε ότι κάποιος φταίει.
    Αρτέμης από το Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δουλειά τους είναι η καταστολή της εγκληματικότητας. Όταν όλη την ημέρα ασχολούνται με τους viking είναι φυσικό οι ισλαμιστές φονιάδες να κάνουν πάρτυ ....άντε κ χάσαμε σημερα...ένας laziale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ειναι τραγικο που λες αυτα τα πραγματα. Προφανως ζουσες πισω απο το φεγγαρι και γιαυτο τα λες. Ελα κουταλακι με μπολικη μαγιονεζα για εσενα.

      Αρτεμης απο το καστελοριζο ο ενας και μοναδικος

      Διαγραφή