19 Νοε 2017

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει ο Αλέγκρι για το ματς με τη Σαμπντόρια, να ποιοι είναι οι πιθανοί 11

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι είναι το φαβορί για να βρίσκεται στην αρχική 11άδα σήμερα στη Γένοβα, αφήνοντας στον πάγκο τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προειδοποίησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα στη σημερινή αναμέτρηση με την Σαμπντόρια, τόσο λόγω εθνικών ομάδων όσο κι επειδή ακολουθεί το ματς με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη.


Οι προθέσεις του προπονητή επιβεβαιώνονται και από τα τελευταία ρεπορτάζ, τα οποία θέλουν τη Γιουβέντους να παρατάσσεται κανονικά με 4-2-3-1 και με την εξής σύνθεση: Στο τέρμα ο Σέζνι, δεξί μπακ ο Λιχτστάινερ, αριστερό ο Ασαμόα και στόπερ οι Ρουγκάνι-Κιελίνι. Τα δύο χαφ αναμένεται να είναι οι Κεντίρα-Μαρκίζιο, με τον Κουαδράδο δεξί εξτρέμ, τον Μάντζουκιτς αριστερά και τον Μπερναρντέσκι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιγκουαΐν.


4 σχόλια:

  1. Επιτέλους να δούμε τον Μπερναρντέσκι εκεί που πρέπει, ελεύθερο πίσω από τον φορ. Μακάρι να μην τον κάψουν επειδή δεν είναι... αργεντίνος. Τεχνικά πιο άρτιος από τον Ντιμπάλα, πιο δυνατό κορμί και πιο εγκεφαλικός από τον μικρό αργεντίνο. Αν τον δουλέψουν σωστά θα αφήσει εποχή σε αυτή την θέση. Το έχω ξαναγράψει ότι το 10 δεν προορίζεται για τον Ντιμπάλα αλλά για τον Ιταλό, μεθοδικά και αθόρυβα. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Να το ξαναγράψεις σε 2-3 χρόνια εξυπνούλη Vero Juventino...

      Διαγραφή