1 Νοε 2017

Τι συμβαίνει με τον Αλεξ Σάντρο και η… κακή σκέψη

Ο Αλεξ Σάντρο συνεχίζει τις ίδιες μέτριες προς κακές εμφανίσεις, σε μια σεζόν που δεν τον παίρνει να μην αποδώσει όπως πρέπει.

Η αναιμική παρουσία του Βραζιλιάνου από το ξεκίνημα της σεζόν, παρουσία που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη διετία, αποτελεί πρόβλημα για τη Γιουβέντους. Αμυντικά και επιθετικά. Με δεδομένο ότι παραμένει ανοιχτό το θέμα του συμβολαίου του, δεν είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι ως ένα βαθμό μπορεί να έχει επηρεαστεί από αυτό.

Πόσο όμως; Τα ρεπορτάζ του προηγούμενου μήνα έλεγαν ότι εντός Νοεμβρίου θα έρθει η ανακοίνωση για την ανανέωση. Αρα, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Εκτός κι αν πάμε στο άλλο άκρο και σκεφτούμε καχύποπτα, στη λογική ότι ο Αλεξ Σάντρο μπορεί να έχει κάποια εξωφρενική πρόταση από Αγγλία και δείχνει με αυτό τον τρόπο ότι θέλει να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι.


Μπορεί να ισχύει αυτό; Θα μπορούσε να ίσχυε, αν ήταν η περσινή ή η επόμενη σεζόν. Φέτος που είναι σεζόν Μουντιάλ, δεν τον παίρνει να μην παίξει όπως ξέρει και μπορεί, αν θέλει να είναι στην αποστολή της Βραζιλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου