1 Νοε 2017

Οταν η τιμημένη ιστορία συναντά το marketing, να τι θα γίνει με την επετειακή φανέλα

Το τμήμα marketing της Γιουβέντους αποφάσισε πόσες επετειακές φανέλες θα βγουν προς διάθεση.

Η φανέλα που θα φορέσουν οι μπιανκονέρι στο κυριακάτικο ματς με την Μπενεβέντο, το πρώτο μετά τα 120ά γενέθλια της Κυρίας, έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο αφού αρέσει σε όλους και θέλουν να την προμηθευτούν.


Αυτοί που θα τα καταφέρουν, όμως, θα είναι ελάχιστοι, σε σχέση με την ζήτηση. Οπως έγινε γνωστό, οι φανέλες που θα βγουν προς διάθεση είναι θα... 1897! Καταλαβαίνει ο καθένας ότι μόνο τυχαίο δεν είναι, με τη Γιουβέντους να συνδυάζει την ιστορία με το marketing που επιτάσσει η σημερινή εποχή στο ποδόσφαιρο.


1 σχόλιο:

  1. Εντάξει ντροπή να μην δίνεται η δυνατοτητα να τη πάρουν όλοι σε μια ιστορική στιγμή για ομάδα και κόσμο. Ξευτιλα να έχει 200€ και να είναι διαθέσιμα μόνο 1897 κομάτια. Ασε τόσο τη τιμή ( που και παλι ντροπή που κινουμαστε σαν κάτι άλλους) αλλά δώσε δυνατότητα στο κόσμο να την αγοράσει. Δεν έχουμε κάθε χρόνο δεκαετία!!!! Για την ιστορία μπορεί ο καθένας να την αγοράσει απο το site της adidas σαν ρεπλικα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά μόνο στο ότι δεν μπορείς να βάλεις αριθμό πίσω. Ντροπή στη διοίκηση, η Γιούβε είναι ο κόσμος της σε κάθε γωνιά της γης και θα έπρεπε να τον σέβονται!!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή