22 Νοε 2017

Το υπαρκτό αλλά τραβηγμένο σενάριο για να πάει τελικά η Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Κι όμως, υπάρχει σενάριο με το οποίο η Ιταλία μπορεί να πάει τελικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Η σκουάντρα ατζούρα αποκλείστηκε και για πρώτη φορά μετά το 1958 δεν θα είναι στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, εκτός κι αν η FIFA τραβήξει στα άκρα το θέμα που έχει προκύψει με το Περού.

Εκεί, η κυβέρνηση της χώρας προωθεί κάποιους νέους αθλητικούς νόμους και θέλει να πάρει υπό τον έλεγχο της την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Κάτι τέτοιο όμως απαγορεύεται από την παγκόσμια ομοσπονδία, η οποία είναι υπέρ του περίφημου «αυτοδιοίκητου», πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν ποινές αν η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω.


Ενα από τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι ότι η FIFA, ως πρώτο μέτρο, θα αποφασίσει τον αποκλεισμό του Περού από το Μουντιάλ και σε μια τέτοια περίπτωση θα ανοίξει ο δρόμος για να δοθεί... πρόσκληση στην Ιταλία.


12 σχόλια:

  1. Το πήραν κατάκαρδα οι Ιταλοί τον αποκλεισμό.Εγω έχω να τους πω,γιατί να πάνε αυτοί και όχι η Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί άλλο Ιταλία άλλο Ελλάδα.Υπήρχε αγωνία μην γίνει η εκπληξάρα και μείνει έξω η Αργεντινή και τελικά έγινε η υπερέκπληξη έμεινε η Ιταλία. Και μιλάμε για την μια από τις 3 μεγαλύτερες Εθνικές ομάδες μαζί με Βραζιλία και Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεστηκαμε ρε φίλε μπορεί εδώ όλη να στηρίζουμε γιουβε και να είναι η καψούρα μας. Αλλά η ελλαδαρα είναι πάνω απ όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αποκλεισθεί το Περού, στούς τελικούς του Παγκοσμιου Κυπέλου στην Ρωσσία θα πρέπει να πάει η Νέα Ζηλανδία που αποκλείσθηκε από το Περού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει ποδοσφαιρική ομάδα η Νέα Ζηλανδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφως και εχει εθνικη ομαδα η Ν.Ζηλανδια και δικαιουται με καθε κοστος να ειναι αυτη που θα παρει την θεση του περου αν τελικα αποκλειστει.τα ιταλακια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ τι να κανουμε τωρα γιαυτο ειναι ομορφο το ποδοσφαιρο ετσι δεν ειναι??α και η ελλαδαρα εφαγε 4 τεμαχια και αποκλειστηκε δικαια οποτε ουτε εκεινη πρεπει να ειναι στη ρωσια...και μην ξεχασω ακομα στην νεα ζηλανδια αγωνιζεται ο αμυντικος του ΠΑΣ Γιαννενα τζημοπουλος..

      Διαγραφή
  6. εχει ποδοσφαιρικη ομαδα απο προβατα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η λυση ειναι μια, Μουντιαλ με τις 32 καλυτερες αποκλεισμενες χωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι εμεις δεν ειμασταν προβατα που φαγαμε 4?Ασε ρε γατακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή