23 Νοε 2017

Η κορεό των οπαδών που έστειλε μήνυμα χωρίζοντας τους παίκτες σε δύο κατηγορίες

Μια… περίεργη κορεό σήκωσαν οι οπαδοί της Γιουβέντους στο πέταλο των οργανωμένων στέλνοντας μήνυμα.

Στην curva sud, στο ματς με την Μπαρτσελόνα, υψώθηκε ένα μεγάλο πανό με τον Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης ως γνωστών, θα απουσίαζε από την αναμέτρηση, κάτι που είχε πει ο προπονητής του από την προηγούμενη ημέρα.

Και αν θεωρηθεί η κίνηση όμορφη και τιμητική για την προσφορά του Σούπερ Μάριο, υπήρχε ένα σύνθημα και αρκετές ακόμη φιγούρες που συνέθεταν λίγο διαφορετικά το παζλ. Ο Μάντζουκιτς δεν ήταν το θέμα της κορεό.

Το θέμα ήταν όσοι δεν είναι σαν τον Μάντζουκιτς,. «Ανάμεσα στους άντρες οι πολεμιστές», έγραφε το σύνθημα και ακριβώς από πάνω υπήρχαν όλες οι φιγούρες των ποδοσφαιριστών της φετινής Γιουβέντους.


Κάποιοι είναι απλά άντρες, κάποιοι πολεμιστές. Ο Μάντζουιτς ανήκει, σίγουρα, και στις δύο κατηγορίες. Το θέμα είναι ποιοι ανήκουν μόνο στην πρώτη και δεν πολεμούν για τη φανέλα.



Γεγονός είναι πως μετά από πολύ καιρό σηκώθηκε ένα κορεό στο Allianz Stadium και το περιεχόμενο δεν ήταν και τόσο… ενωτικό, καθώς οι οργανωμένοι έχουν χωρίσει σε δύο γκρουπ τους παίκτες. Στηρίζουν την ομάδα, στηρίζουν τους παίκτες αλλά απαιτούν πολεμιστές.


2 σχόλια:

  1. Όλα καλά για Μάτζουκιτς ο οποίος είναι παίχτης με dna Γιουβε και θα χάρηκε με το κορεό. Αλλά αδικούνται μερικοί ακόμη πχ Μπουφόν Κιελίνι Μπαρτζάλι. Ουσιαστικό πάντως το κορεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν καποιος ειναι αμπαλακος αλλα φιλοτιμος δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι και πολεμιστης. ο γιωρικας τι ειναι τοτε? οταν μιλαμε για πολεμιστη δεν μπορει να μπει μπροσταρης αλλος απο τον γιωρικα τον κιελινιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή