3 Νοε 2017

Ψήνεται ν’ αλλάξει θέση και ρόλο ο Κουαδράδο

Ο Χουάν (ξανα)δήλωσε έτοιμος να παίξει δεξί μπακ και ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το δεξί άκρο της άμυνας είναι ένα θέμα που απασχολεί από την αρχή της σεζόν τη Γιουβέντους και στα τελευταία λεπτά του ματς με την Σπόρτινγκ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβαλε εκεί, μετά την είσοδο του Ντάγκλας Κόστα, τον Κουαδράδο. Λύση που δεν χαλάει τον Κολομβιανό άσο, ακόμη κι αν μονιμοποιηθεί.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη για κάτι τέτοιο με τον Αλέγκρι αλλά ξέρει ότι από τη θέση του δεξιού μπακ άρχισα την καριέρα μου στην Κολομβία και μπορώ εύκολα να προσαρμοστώ ξανά σε αυτό τον ρόλο. Είμαι στη διάθεση του προπονητή για οτιδήποτε, θέλω να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ», είπε ο Κουαδράδο, ο οποίος στη συνέχεια δεν έδειξε να προβληματίζεται από την πεσμένη απόδοση του Ντιμπάλα τις τελευταίες εβδομάδες.


«Εγώ τον βλέπω καλά τον Πάουλο, μερικές φορές ο κόσμος προσπαθεί να πιαστεί από κάτι μικρό και να το παρουσιάσει σαν μεγάλο πρόβλημα. Ο Ντιμπάλα προπονείται καλά, είναι χαμογελαστός, είναι καλά. Απλά πρέπει να παραμείνει ήρεμος και να κάνει αυτό που ξέρει. Ο Πάουλο είναι παίκτης που δεν χρειάζεται να σκοράρει σε κάθε ματς για να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα, μπορεί να το κάνει και με τις ενέργειες του που βοηθούν τους συμπαίκτες του να σκοράρουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου