14 Νοε 2017

Κατηγορούν τη Γιούβε για τον αποκλεισμό της Ιταλίας!

Κι όμως, υπάρχουν δημοσιογράφοι και πολιτικοί που κατηγορούν τη Γιουβέντους για το ντροπιαστικό αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας.

Οταν ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της σκουάντρα ατζούρα και προχώρησε σε αλλαγές στο ρόστερ της, ήταν πάρα πολλοί αυτοί που πανηγύρισαν επειδή δεν έβλεπαν πλέον τους ατζούρι να βασίζονται στον πυρήνα της Γιούβε. Αυτή η εθνική ομάδα, τελικά, ντροπιάστηκε αλλά και πάλι κατηγορούνται οι μπιανκονέρι για αυτό.

Ο γραφικός Ιταλός πολιτικός και οπαδός της Ιντερ, Ινιάτσο Λα Ρούσα, μαζί με δημοσιογράφους που είναι συναισθηματικά κοντά στη Νάπολι, κατηγορούν τη Γιουβέντους ότι κάνει κουμάντο στην εθνική ομάδα και ότι λόγω των παικτών της Γιούβε δεν ήταν βασικός ο Ινσίνιε...


Οι άνθρωποι, δηλαδή, πιστεύουν ότι ο… Μπουφόν προτίμησε να αποχωρήσει με αυτό τον τρόπο από την εθνική ομάδα, παρά να προκρινόταν στη Ρωσία με γκολ του Ινσίνιε.

Για κάτι τέτοιους, το έχουμε ξαναγράψει, η λύση είναι μία: Πενήντα σερί πρωταθλήματα η Γιουβέντους. Πενήντα. Μέχρι να βάλουν μυαλό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου