14 Νοε 2017

«Πιάσαμε πάτο, αντίο στις μούμιες και κάντε χώρο για τους νέους…»

Ο Πάολο Καναβάρο, αδερφός του Φάμπιο, εξαπέλυσε επίθεση σε αυτούς που διοικούν το ιταλικό ποδόσφαιρο και αποθέωσε τον Τζίτζι Μπουφόν.

Η Ιταλία είναι σε πραγματικά μεγάλο σοκ μετά τον αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ και όλοι είναι έτοιμοι να ρίξουν ευθύνες σε όλους, προσπαθώντας να βρουν τι φταίει. Σε τέτοια διάθεση είναι και ο Καναβάρο, ο οποίος έραψε τα εξής στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Παιδιά, δεν χάσαμε σήμερα το Μουντιάλ. Το χάσαμε πριν 15 χρόνια όταν, χάρη στα εκπληκτικά ποσά του ιταλικού ποδοσφαιρικού κόσμου, η Ιταλία έφερε στο πρωτάθλημα της ποδοσφαιριστές-αποτυχίες από κάθε μέρος του κόσμου για να πάρουν τις θέσεις των δικών μας παιδιών. Τους δώσαμε δόξα και δημοσιότητα χάρη στους Ιταλούς προπονητές, οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι του κόσμου. Ελπίζω μόνο ότι τώρα που πιάσαμε πάτο θα μπορέσει, επιτέλους, να γίνει μια αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου μας!

Αντίο στις μούμιες που ελέγχουν το ιταλικό ποδόσφαιρο και κάντε χώρο για τους νέους εκτός γηπέδου! Φύγετε από τον γαμ... δρόμο μας, σας ευχαριστώ.


Τιμή στον σπουδαίο Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με παρουσία σε έξι Μουντιάλ. Και παρά το γεγονός ότι έχασε αυτή την ευκαιρία, πήγε μπροστά στις κάμερες για να μιλήσει! Ας ελπίσουμε Τζίτζι ότι τα δάκρυα σου είναι τα τελευταία που χύνονται για το ποδόσφαιρο μας.

Ας υποστηρίξουμε τη νέα Ιταλία που θα έρθει! Ας γίνουμε ξανά η Ιταλία που ζήλευε όλος ο κόσμος. Δυστυχώς, έπρεπε να συμβεί αυτό που έγινε για να ξυπνήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου