4 Νοε 2017

Με «σύστημα 7-2-1» και «λίγη τύχη μπορείτε στο Τορίνο», η Γιούβε «δεν είναι δα και η Μπαρτσελόνα ή η Παρί»

Η Μπενεβέντο αντιμετωπίζει το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Γιουβέντους και στα social media της νεοφώτιστης ομάδας γίνεται ο χαμός.

Η αντίπαλος των μπιανκονέρι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πόντο στους 11 αγώνες καθώς μετράει ισάριθμες ήττες.

Στη σελίδα της στο facebook, η Μπενεβέντο ανέβασε μια εικόνα με την αποστολή για την αναμέτρηση στο Τορίνο. Ε, από κάτω έγινε και γίνεται το έλα να δεις. Από οπαδούς της Νάπολι που ελπίζουν πως η Μπενεβέντο θα κάνει την έκπληξη, μέχρι οπαδούς της Γιούβε που ειρωνεύονται αλλά και τιφόζι της ίδιας της ομάδας που θέλουν να ζήσουν το όνειρο.

«Να πάτε για ψώνια στην μπουτίκ, στο μουσείο και μετά για selfies με τους πρωταθλητές», γράφει ένας οπαδός της Γιούβε. «Αν και η διαφορά είναι μεγάλη, εύχομαι να κάνετε τη ζημιά», είναι το post ενός Ναπολιτάνου.


Ενας άλλος μπιανκονέρο λέει πως η Μπενεβέντο θα παραταχθεί με σύστημα 7-2-1 την ίδια ώρα που ένας τιφόζο γράφει πως «κάποιος μπέρδεψε τη Γιούβε με την Μπαρτσελόνα και την Παρί ενώ είναι λιγότερο δυνατή από τη Νάπολι και τη Ρόμα. Με λίγη τύχη μπορείτε».

Σε ένα post που έχει εκατοντάδες likes και επίσης εκατοντάδες σχόλια, το πιο ρεαλιστικό είναι το μήνυμα ενός Γιουβεντίνου: «Η Μπενεβέντο θα πρέπει να ζήσει τη στιγμή και αν μπορεί να περιορίσει το σκορ» ενώ και κάποιος άλλος επισημαίνει: «Να πάει η Μπενεβέντο και να παίξει το δικό της παιχνίδι στο Τορίνο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου