5 Νοε 2017

Μερικά από τα «παλτά» που πέρασαν από τη Γιούβε αυτά τα 120 χρόνια

Μέσα σε 120 χρόνια ιστορίας, είναι λογικό να υπάρξουν και κάποιες μεταγραφές που δεν δικαιολόγησαν ποτέ το γιατί έγιναν.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 120ών γενεθλίων της Κυρίας, η Tuttosport έκανε μια φωτογραφική λίστα με ποδοσφαιριστές που δεν έκαναν τελικά τίποτα στους μπιανκονέρι, αν και υπήρχαν απαιτήσεις ή προσδοκίες από αυτούς.

Στη λίστα που έκανε η εφημερίδα βλέπουμε ότι φιγουράρουν τα ονόματα των Εντβιν Φαν Ντερ Σαρ, Μάρκο Μότα, Αλέν Μπουμσόνγκ, Ζόρζε Αντράντε, Αθίρσον, Φαμπιάν Ο' Νιλ (αριστερά στη φωτογραφία), Ματέο Πάρο (δεξιά στη φωτογραφία), Ελιέρο Ελία, Βαλερί Μποζίνοφ, Νικολά Ανελκά, Χουάν Εσνάιντερ.

Προφανώς θα υπάρχουν κι άλλοι, απλά η εφημερίδα έκρινε πως αυτοί ήταν οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις.

6 σχόλια:

  1. Φαν Ντερ Σάρ; Πάνε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Εντβιν Φαν Ντερ Σαρ, η αναφορά γίνεται αποκλειστικά στο πέρασμά του στη Γιούβε και όχι συνολικά. Ηταν για πρώτη φορά μη Ιταλός τερματοφύλακας και τα πήγε... άθλια.

      Διαγραφή
  2. μεγαλύτερο παλτό από Ντυμπαλα δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εσύ δεν πρέπει να ξέρεις τι σχήμα έχει η μπάλα

      Διαγραφή
    2. Δεν τον λες παλτό αλλά σίγουρα είναι προιόν διαφήμισης από την Γιουβε και τίποτα περισσότερο. Τα ταβάνια του τα έπιασε ήδη και δεν είναι τίποτα περισσότερο από καλούς παίχτες της σειράς που περνάνε κατά εκατοντάδες.

      Διαγραφή
  3. ΓΙΟΥΒΕ - Μπένε...κάτι,, απλα ξευτιλα!!!! ΝΤΡΟΟΗ ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΜΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΣΑΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕ ΟΙ ΕΜΑΠΘΕΙΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή