31 Δεκ 2017

«Ο Ντιμπάλα να στοχεύει στο να είναι μαζί με τον Νεϊμάρ οι καλύτεροι σε τρία χρόνια»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η Γιουβέντους δεν έκανε καλό ματς στη Βερόνα, στήριξε τον Πάουλο Ντιμπάλα και δεν βιάζεται για την προσπέραση στη Νάπολι.

Οι μπιανκονέρι έκλεισαν το 2017 με νίκη στο Μπεντεγκόντι επί της Ελλάς και παράμειναν στο -1 από την κορυφή, με τον προπονητή τους να λέει τα εξής στη Mediaset αμέσως μετά την λήξη.

Για την εμφάνιση του Ντιμπάλα: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι επέστρεψε στα γκολ. Είμαι χαρούμενος εγώ, είναι χαρούμενος αυτός, είμαστε χαρούμενοι όλοι. Ο Πάουλο το ήξερε κι ο ίδιος ότι πέρασε μια περίεργη περίοδο, τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία. Δεν χρειάζεται να ακούει τις συγκρίσεις που κάνουν οι άλλοι, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να στοχεύει στο να είναι μαζί με τον Νεϊμάρ οι καλύτεροι σε τρία χρόνια».

Για την απόδοση της Γιούβε: «Γενικά κάναμε πολλά λάθη, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το καλό είναι ότι επιστρέφουμε στο Τορίνο με τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό, πάντως, το γεγονός ότι οι παίκτες μου ξέρουν ότι δεν κάναμε καλό ματς».


Για τη μάχη του τίτλου με τη Νάπολι: «Δεν έχει βγει εκτός μάχης κανείς από αυτούς που ακολουθούν, απλά εμείς πρέπει να κοιτάμε τη Νάπολι γιατί αυτή είναι μπροστά μας. Είμαστε σε μια καθοριστική στιγμή του πρωταθλήματος, έχουμε μπροστά μας ένα κύκλο σημαντικών αγώνων. Η Νάπολι πήρε 99 βαθμούς από την αρχή ως το τέλος του 2017, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά είμαστε εκεί κι εμείς. Και έχουμε 19 αγώνες μπροστά μας για να την προσπεράσουμε, όλα θα κριθούν στο τέλος φέτος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου