31 Δεκ 2017

Ο Ντιμπάλα αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για όσα γράφονται

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους αλλά το έκανε μέσω twitter και μέσω των παπουτσιών που φορούσε στη Βερόνα.

Ο Αργεντίνος άσος ήταν ο πρωταγωνιστής στο Μπεντεγκόντι με τα δύο γκολ που έβαλε για να δώσει τη νίκη στη Γιουβέντους, στην επιστροφή του στην 11άδα σε αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από τρεις συνεχόμενους πάγκους.

Mediaset και Sky Italia ήθελαν δηλώσεις του Ντιμπάλα αμέσως μετά την λήξη αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και στη συνέχεια ανέβασε στο twitter ακριβώς αυτό που τόνισε χθες σε σχετικό κομμάτι του το forzajuve.gr. Την φωτογραφία, δηλαδή, με τον πανηγυρισμό του που δείχνει προς τους τιφόζι της Γιούβε τη φανέλα με το Νο10, γράφοντας: «Ενας όμορφος χρόνος κλείνει με δύο γκολ και μια νίκη: Τώρα πάμε για το 2018!».


Αυτός ο τρόπος πανηγυρισμού και το γεγονός ότι ο Ντιμπάλα αγωνίστηκε χθες για πρώτη φορά με παπούτσια του αθλητικού χορηγού της Γιουβέντους, οδηγούν τους Ιταλούς δημοσιογράφους στο συμπέρασμα ότι η σχέση του Αργεντίνου με τους μπιανκονέρι είναι όντως δυνατή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου