4 Δεκ 2017

Για ποιον είπε ο Μπαρτσάλι: «Είναι σπουδαίος αμυντικός αλλά μερικές φορές δεν το καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος»

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτσάλι.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τη νίκη στο Σαν Πάολο: «Το κλίμα είναι καλό, η νίκη επί της Νάπολι έκανε καλό. Είμαστε ήρεμοι αλλά και πολύ συγκεντρωμένοι. Εχουμε το μυαλό μας στον Ολυμπιακό. Αυτά που λέγονται ή γράφονται για τα αποδυτήρια μας είναι επινοήσεις, δεν έχουν καμία βάση».

Για τη νοοτροπία: «Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει, είναι πάντα η ίδια. Είναι στο DNA του κλαμπ. Με τη Νάπολι κάναμε ένα σκληρό ματς, κάτι που είχαμε καιρό να κάνουμε. Αυτό το ματς θα πρέπει να μας δώσει έξτρα ώθηση για να αντιμετωπίσουμε τον δύσκολο κύκλο αγώνων που έχουμε μπροστά μας».

Για την βελτίωση στην άμυνα: «Γιατί δεχόμαστε λιγότερα γκολ; Επειδή προηγουμένως ασυναίσθητα μας έλειπε αυτή η θέληση να αμυνθούμε όλοι μαζί. Στα τελευταία ματς τα έχουμε πάει πολύ καλά. Το να βλέπουμε τους επιθετικούς να κουράζονται βοηθάει όλη την ομάδα, μας κάνει πιο δεμένους, πιο συμπαγείς».

Για το αυριανό ματς: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο λάθος τώρα. Οι 16 του Champions League είναι ο πρώτος στόχος, είναι το πιο σημαντικό ματς ως τώρα. Μας δυσκόλεψαν στο πρώτο ματς, είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».


Για τον βελτιωμένο Μπενάτια: «Είναι σπουδαίος αμυντικός αλλά μερικές φορές, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν το καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος. Για εμάς είναι σημαντικό να εξελιχθεί κι άλλο, είναι υψηλού επιπέδου. Με τον Μεχντί σε φόρμα βελτιώνεται όλη η ομάδα».

Για τον Ντάγκλας Κόστα: «Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ένας εναντίον ενός, έχει πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής, φυσιολογικό για όποιον έρχεται στην Ιταλία, και τώρα κάνει σπουδαίες εμφανίσεις».

Για το γεγονός ότι αύριο θα είναι ο μόνος από το πάλαι ποτέ BBC στο γήπεδο: «Εντάξει, τα τελευταία χρόνια δεν παίζαμε πάντα μαζί, γινόταν rotation. Η δύναμη της Γιουβέντους αυτά τα χρόνια υπήρξε επίσης και το γεγονός ότι άλλαζε τους παίκτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου