14 Δεκ 2017

Τι έγραφε το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Μίλαν στον Ντοναρούμα και τον έκαναν να βάλει τα κλάματα

Τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με τον Τζίτζιο Ντοναρούμα είχαν ως αποτέλεσμα το πανό των οπαδών και το κλάμα του ίδιου.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας και ο μάνατζερ του, ο Μίνο Ραϊόλα, έχουν κάνει ξανά άνω-κάτω τους ροσονέρι αλλά οι τιφόζι εύχονται αυτή να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό. Κι όχι γιατί ο Ντοναρούμα ξαφνικά θα σοβαρευτεί αλλά επειδή θα φύγει από τη Μίλαν.


«Συναισθηματική βία με 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο και τον μισθό ενός αδερφού παράσιτο; Φύγε τώρα, η υπομονή τελείωσε», έγραφαν στο πανό οι ultras των ροσονέρι, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν και όταν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο για το χθεσινό ματς κυπέλλου με την Βερόνα.



Η αντίδραση του Ντοναρούμα σε όλα αυτά ήταν να βάλει τα κλάματα στα αποδυτήρια, με τον αρχηγό Λεονάρντο Μπονούτσι και φυσικά τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο να τον παρηγορούν και να του εκφράζουν την στήριξη τους...


1 σχόλιο:

  1. Έχει τελειώσει από την Μίλαν αυτός και αν δεν φύγει από την Ιταλία μόνο η Γιουβε μπορεί να τον έχει. Δεν ανησυχώ για την Μίλαν έχει τον αρχηγό που αλλάζει τις ισορροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή