14 Δεκ 2017

Η απολογία του Στουράρο για τον καυγά του με έναν… 12χρονο!

Αφού πρώτα έγινε θέμα στον ιταλικό Τύπο και φυσικά στον ιταλικό νότο, ο Στέφανο Στουράρο απολογήθηκε για την συμπεριφορά του στα social media.

Η τραγική επιλογή του μέσου της Γιουβέντους να μπει στη διαδικασία να συζητήσει με ένα... 12χρονο στα socia media και μάλιστα να του λέει και για την μαμά του, δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη από κανέναν.

Και αφού προφανώς κατάλαβε ότι έκανε λάθος, θέλουμε να πιστεύουμε δηλαδή ότι το κατάλαβε γιατί έχει και παρελθόν σε τέτοια θέματα, ο Στουράρο απολογήθηκε με το εξής μήνυμα.


«Συμβαίνει συχνά εμείς οι ποδοσφαιριστές να δεχόμαστε επιθέσεις μέσω των social media. Θα πρέπει να τα αγνοούμε αυτά, αλλά δυστυχώς μερικές φορές το ένστικτο επικρατεί, ειδικά όταν μιλάμε για βαριές προκλήσεις. Μου συνέβη με έναν πιτσιρικά Ναπολιτάνο πριν λίγες μέρες. Δεν έπρεπε να υποπέσω σε αυτό το λάθος. Ζητάω συγγνώμη από αυτόν και από όποιον αισθάνθηκε προσβεβλημένος».

Σχετικά θέματα

Τραγικός ο Στουράρο, μάλωσε με έναν… 12χρονο στα social media και κατέληξε λέγοντας του: Είμαι εδώ με την μαμά σου. Για δεύτερη φορά ο Στέφανο Στουράρο ξεφεύγει μέσω των social media, αυτή τη φορά κόντρα σε ένα 12χρονο Ναπολιτάνο. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου